Menjetek békével! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv sorait olvasva úgy érezhetjük, mintha lelki vezetőként maga a pápa állna mellettünk, mintha egy magánbeszélgetésen fogadott volna minket.

A XX. század legkiemelkedőbb keresztény vallási vezetőjének, tanítójának, II. János Pál pápa legszemélyesebb gondolatainak, írásainak átdolgozott, kibővített világhírű gyűjteményét vehetjük kézbe.

Olvashatjuk mindazt a bölcsességet, amit II. János Pál az emberiség tudtára akart adni, hogy a világ meghallja és magához ölelje e fontos szavakat. Sorra veszi mindazokat a lényeges témákat, amelyet ő negyed évszázados pápasága alatt fontosnak tartott. Megtudhatjuk, mit gondolt az imádságról, a megbocsátásról, a családról, a szenvedésről, az egyházról és Krisztusról, és hogy mit jelent keresztényként megélni a mai modern világot.

Ne féljetek! Ez, a Jézus által tanítványainak mondott üzenet volt az, amelyik keretbe foglalta az ő életét is. Az egész világ megértette, hogy olyan ember tolmácsolja ezt, aki nem csupán sziklaszilárdan hitt abban, amit mondott, de élete volt rá a tanúbizonyság. Az a fáradhatatlan elszántság, szeretet és békevágy, ami vezette munkásságában, hatalmas hatást tett mind az egyházra, mind a világra.

Bár a Szentatya földi útja véget ért, de gondolatait és örökségét kézzel foghatóan megőrizték írásai. Mélységesen hitt abban, hogy a hit megváltoztathatja és jobbá teheti a világot. Műveiben maradandóan öntötte szavakba ezt a csodálatos reményt, melynek most itt is részesei lehetünk.

Ne vesztegessük az időnket. Mind mélyebb meggyőződéssel és odaadással higgyünk Krisztusban és az egyházban, hogy hitünk erős lehessen most és a jövőben is. Maradjunk erősek a hitünkben. Imádkozzunk és emlékezzünk arra, amit Szent Pál mondott: Imádkozzatok szüntelenül.

II. János Pál szentté avatásának tiszteletére, 2014. április 27.

Korábban a Trivium Kiadó gondozásában megjelent: II. János Pál Gondolatok az életről
A Könyv Magyarul!


Letöltések Menjetek békével! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Menjetek békével! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  224
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  302 gr
  ISBN:
  9786155334078
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2493613 / 1112981
  Fordító:


  TAGS:
  Online Menjetek békével! ebook, könyvet Menjetek békével! FB2, Download Menjetek békével! PDF , Download Menjetek békével! MOBI, Online Menjetek békével! könyvet, ingyenes letöltések Menjetek békével! IPhone, Online könyvet Menjetek békével! PDF, ingyenes Menjetek békével! DJVU, ingyenes letöltések Menjetek békével! TXT, letöltések Menjetek békével! RTF, Online Menjetek békével! FB2 , e-könyvet Menjetek békével! letöltések TXT, ingyenes Menjetek békével! letöltések könyvet, e-könyvet Menjetek békével! download MOBI, letöltések Menjetek békével! IPad, olvas Menjetek békével! MOBI, olvas Menjetek békével! DOC, ingyenes Menjetek békével! AWZ, Download e-könyvet Menjetek békével! iPad , ingyenes Menjetek békével! DJVU, Download Menjetek békével! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Menjetek békével! DVD, olvas Menjetek békével! TXT, Book Menjetek békével! letöltések DJVU, Menjetek békével! letöltések könyvet ingyenes, Menjetek békével! letöltések könyvet pdf ingyenes, Menjetek békével! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Menjetek békével! pdf ingyenes, Menjetek békével! letöltések könyvet epub ingyenes, Menjetek békével! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply