Mérgező szülők (4. kiadás) letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ki fogja be a szülő száját, ki fogja le a kezét, ki állítja meg, amikor gyalázza, veri, kínozza, vagy éppen megerőszakolja gyermekét? Kik azok a mérgező szülők? Esetleg Ön is az áldozatuk volt, vagy még ma is az? Netán úgy bánik saját gyerekeivel, ahogy Önnel tették a szülei? Magánéleti kapcsolatai rendre kudarcot vallanak? Fél az intimitástól, vagy éppenséggel annyira ragaszkodik a partneréhez, hogy mindent elnéz neki? Nehezen érvényesíti az érdekeit, és gyakran meghátrál vagy fellázad, ha ellenállásba ütközik?

Ezekre és még számos hasonló kérdésre kap választ az olvasó ebben a világos, közérthető könyvben, amely helyenként megdöbbentő példákkal illusztrálja, milyen sérüléseket okoz a gyerek lelkében a destruktív szülői magatartás, és teszi a felnőtt embert – nemritkán egy életre – a szülők rabjává.

A könyvből azt is megtudjuk, hogy az ilyen gyermek, hogyan léphet ki a szülők árnyékából és válhat meg káros örökségétől. Az önismeret útját járó ember elengedhetetlen úti- és segítőtársa ez a bátor, nyílt hangvételű, mély együttérzéssel megírt könyv, amely a sorsfordítás, a gazdagabb emberi kapcsolatok és a boldogabb, teljesebb élet lehetőségét kínálja fel az olvasónak.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mérgező szülők (4. kiadás) ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mérgező szülők (4. kiadás) ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  339
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  370 gr
  ISBN:
  9786155124358
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2569160 / 1139864
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Mérgező szülők (4. kiadás) ebook, könyvet Mérgező szülők (4. kiadás) FB2, Download Mérgező szülők (4. kiadás) PDF , Download Mérgező szülők (4. kiadás) MOBI, Online Mérgező szülők (4. kiadás) könyvet, ingyenes letöltések Mérgező szülők (4. kiadás) IPhone, Online könyvet Mérgező szülők (4. kiadás) PDF, ingyenes Mérgező szülők (4. kiadás) DJVU, ingyenes letöltések Mérgező szülők (4. kiadás) TXT, letöltések Mérgező szülők (4. kiadás) RTF, Online Mérgező szülők (4. kiadás) FB2 , e-könyvet Mérgező szülők (4. kiadás) letöltések TXT, ingyenes Mérgező szülők (4. kiadás) letöltések könyvet, e-könyvet Mérgező szülők (4. kiadás) download MOBI, letöltések Mérgező szülők (4. kiadás) IPad, olvas Mérgező szülők (4. kiadás) MOBI, olvas Mérgező szülők (4. kiadás) DOC, ingyenes Mérgező szülők (4. kiadás) AWZ, Download e-könyvet Mérgező szülők (4. kiadás) iPad , ingyenes Mérgező szülők (4. kiadás) DJVU, Download Mérgező szülők (4. kiadás) e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mérgező szülők (4. kiadás) DVD, olvas Mérgező szülők (4. kiadás) TXT, Book Mérgező szülők (4. kiadás) letöltések DJVU, Mérgező szülők (4. kiadás) letöltések könyvet ingyenes, Mérgező szülők (4. kiadás) letöltések könyvet pdf ingyenes, Mérgező szülők (4. kiadás) pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mérgező szülők (4. kiadás) pdf ingyenes, Mérgező szülők (4. kiadás) letöltések könyvet epub ingyenes, Mérgező szülők (4. kiadás) ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply