Merj gyógyulni letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az egészségügy területén nem sokan beszélnek arról, hogyan képes megbetegíteni minket a félelem. Dr. Lissa Rankin most elárulja, miért kell kigyógyítanunk magunkat ebből a tudatállapotból, és hogyan szabadulhatunk meg örökre a félelemtől azáltal, hogy rányitja figyelmünket mindarra, ami gyógyításra szorul életünkben.
A Merj gyógyulni! független szakértők által értékelt tanulmányokra és igaz történetekre alapozva vezet el a félelem hatásainak megértéséhez, és segít visszatérnünk a jó közérzethez és a minden szinten megélt teljességhez. Kiderül,
hogyan jelentkezik egy félelemmel átitatott gondolat, amely betegséghez vezethet;
hogyan különböztethetjük meg az igazi félelmet a hamis félelemtől, mely egészségromboló stressz-reakciókat válthat ki;
hogyan hangolódhatunk rá a belső vezérfényünkre a saját belső bátorságunk hangjára;
hogyan alakíthatjuk át a bizonytalansággal való viszonyunkat úgy, hogy új lehetőségekre nyíló ajtónak tekintsük;
mit taníthatnak a félelmeink arról, hogy kik is vagyunk valójában.
A könyv megmutatja azt a négy feltételezést, amely minden félelem gyökerénél megtalálható, és segít átalakítani azokat bátorságnövelő igazságokká.
Dr. Rankin a lélek-test gyakorlatok és technikák segítségével tanít meg eligazodni a saját bátorságnövelő utunkon és megírni személyes Bátorság-receptünket, hogy ezután sokkal teljesebb életet tudjunk élni.

Dr. Lissa Rankin, a New York Times sikerlistás Gyógyulás gyógyszerek nélkül című könyv szerzője, lélek-test gyógyító orvos, író, előadó. Szenvedélyesen érdekli, hogy mi teszi az embereket egészségessé, illetve fogékonnyá a megbetegedésre. Azon fáradozik, hogy hozzásegítse a betegeket, hogy aktívabb szerepet vállaljanak a saját gyógyulásukban, ősi kultúráktól tudakozódjanak a gyógyítás különböző formáival kapcsolatban, és arra bátorítja az egészségügyet, hogy fogadja el ezeket a csodákat ahelyett, hogy ellenállna nekik. Szenvedélyesen kíváncsi továbbá arra, hogyan fordulhat a spirituális fejlődés fizikai gyógyulásba, és hogyan gyógyít meg mindnyájunkat az ébredező kollektív tudat.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Merj gyógyulni ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Merj gyógyulni ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  332
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  370 gr
  ISBN:
  9789635294053
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2648225 / 1151712  TAGS:
  Online Merj gyógyulni ebook, könyvet Merj gyógyulni FB2, Download Merj gyógyulni PDF , Download Merj gyógyulni MOBI, Online Merj gyógyulni könyvet, ingyenes letöltések Merj gyógyulni IPhone, Online könyvet Merj gyógyulni PDF, ingyenes Merj gyógyulni DJVU, ingyenes letöltések Merj gyógyulni TXT, letöltések Merj gyógyulni RTF, Online Merj gyógyulni FB2 , e-könyvet Merj gyógyulni letöltések TXT, ingyenes Merj gyógyulni letöltések könyvet, e-könyvet Merj gyógyulni download MOBI, letöltések Merj gyógyulni IPad, olvas Merj gyógyulni MOBI, olvas Merj gyógyulni DOC, ingyenes Merj gyógyulni AWZ, Download e-könyvet Merj gyógyulni iPad , ingyenes Merj gyógyulni DJVU, Download Merj gyógyulni e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Merj gyógyulni DVD, olvas Merj gyógyulni TXT, Book Merj gyógyulni letöltések DJVU, Merj gyógyulni letöltések könyvet ingyenes, Merj gyógyulni letöltések könyvet pdf ingyenes, Merj gyógyulni pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Merj gyógyulni pdf ingyenes, Merj gyógyulni letöltések könyvet epub ingyenes, Merj gyógyulni ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply