Mesterségem letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A haditudósító a világ érdekes és veszélyes eseményeiről számol be, amelyeket, ha szerencsénk van, a fotelban ülve követünk a világ másik felén. Személye általában a háttérben marad, kivéve, ha ő maga is valamilyen izgalmas esemény középpontjába kerül.

Lynsey Addario véletlenül, egy ajándékba kapott fényképezőgépnek köszönhetően lett fotográfus, majd a sors különös fordulatai révén állt haditudósítónak. Még a 2001-es New York-i terrortámadás előtt járt Afganisztánban, aztán nem volt többé megállás: egyik háborús övezetből a másikba került, Iraktól Kongóig és Szudántól Líbiáig. Szinte el sem hagyta a harctereket, ruhatára alaptartozékává vált a sisak és a golyóálló mellény.

2011 márciusában Líbiában négy fotóstársával együtt elrabolták a Kadhafihoz hű katonák. Egyheti fogva tartás után szabadon eresztették, de egy hónap múlva két kollégáját meggyilkolták a polgárháború harcai során. Mindezek arra késztették Lynseyt, hogy átgondolja, összegezze és átformálja az életét. 2015-re annyi szakmai és emberi tapasztalatot gyűjtött össze, hogy úgy érezte, eljött az ideje, hogy írásban foglalja össze eddigi pályáját. Talán mert túlcsordult benne a sok élmény, talán elveszített munkatársai emlékére, talán magyarázatul a fiának, miért nem olyan az ő édesanyja, mint más gyerekeké. Akárhogy is, könyvéből kiderül, hogy Lynsey Addario nemcsak fotográfusnak kiváló, hanem szóban is képes megragadni mind a nagy, mind pedig az apró eseményeket, a történelmi és a személyes perspektívákat, éppen úgy, mint a fényképezőgép mögött.

A komoly sikert aratott kötet megfilmesítésének jogát röviddel a megjelenés után Steven Spielberg vásárolta meg.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mesterségem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mesterségem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  256
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  626 gr
  ISBN:
  9789632664934
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710294 / 1171614
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Mesterségem ebook, könyvet Mesterségem FB2, Download Mesterségem PDF , Download Mesterségem MOBI, Online Mesterségem könyvet, ingyenes letöltések Mesterségem IPhone, Online könyvet Mesterségem PDF, ingyenes Mesterségem DJVU, ingyenes letöltések Mesterségem TXT, letöltések Mesterségem RTF, Online Mesterségem FB2 , e-könyvet Mesterségem letöltések TXT, ingyenes Mesterségem letöltések könyvet, e-könyvet Mesterségem download MOBI, letöltések Mesterségem IPad, olvas Mesterségem MOBI, olvas Mesterségem DOC, ingyenes Mesterségem AWZ, Download e-könyvet Mesterségem iPad , ingyenes Mesterségem DJVU, Download Mesterségem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mesterségem DVD, olvas Mesterségem TXT, Book Mesterségem letöltések DJVU, Mesterségem letöltések könyvet ingyenes, Mesterségem letöltések könyvet pdf ingyenes, Mesterségem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mesterségem pdf ingyenes, Mesterségem letöltések könyvet epub ingyenes, Mesterségem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply