Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Állandóan a nagy pofám miatt kerültem bajba. Mert nem tudom befogni a számat. De miért is tenném? Engem őszinteségre neveltek. Most végre úgy beszélhetek az életemről, hogy nem vágnak közbe, hogy nem legyintenek rám, hogy nem állítanak félre. Elmesélek hát mindent. Tudja meg mindenki, milyen volt szegénységben, a rendszer által kiszolgáltatottan élni; milyen volt a fájdalomtól üvölteni, miután csaknem ájulásig vertek a pribékek; milyen szembenézni a halállal egy repülőúton; és milyen a nincstelenségből kitörve a népszerűségben fürödni. Azt is elmondom, milyen volt a Real Madrid, az Inter, a Santos ellen pályára lépni, és Pelével, Eusebióval vagy éppen Di Stefanóval s Puskással szemben csatázni – és milyen volt abban a Vasasban játszani, amelyik akkoriban a világ legjobbjai közé tartozott. De a könnyeimről is beszélek, mert olykor zokogtam, az ég felé néztem, s üvöltöttem: miért nem sikerül nekünk, magyaroknak? Miért mi veszítünk mindig a legfontosabb pillanatokban?! A legfájóbb bukás után is nekem kellett kimondanom, a mi időnk lejárt. Na meg később is én álltam a felbőszült szurkolók elé, amikor elbuktuk a 2012-es Eb-rendezést, és én ordítottam a kamerákba, hogy ,,át lettünk verve… a büdös úristenit neki…". Vannak, akik gúnyolódnak a filmszereplésemen, de az utókornak tudnia kell arról is, mit éltem át a kispadon szövetségi kapitányként, és miként lehetett feldolgozni, hogy az évek, évtizedek alatt gyakorlatilag megszűnt a minőségi magyar futball. Ugyanakkor szeretném, ha tíz vagy húsz év múlva is pontosan tudnák, hogy volt egyszer magyar labdarúgás. És a főszereplők között ott volt Mészöly Kálmán, a Szőke Szikla is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789633834060
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2597194 / 8111858
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye ebook, könyvet Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye FB2, Download Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye PDF , Download Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye MOBI, Online Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye könyvet, ingyenes letöltések Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye IPhone, Online könyvet Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye PDF, ingyenes Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye DJVU, ingyenes letöltések Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye TXT, letöltések Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye RTF, Online Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye FB2 , e-könyvet Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye letöltések TXT, ingyenes Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye letöltések könyvet, e-könyvet Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye download MOBI, letöltések Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye IPad, olvas Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye MOBI, olvas Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye DOC, ingyenes Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye AWZ, Download e-könyvet Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye iPad , ingyenes Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye DJVU, Download Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye DVD, olvas Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye TXT, Book Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye letöltések DJVU, Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye letöltések könyvet ingyenes, Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye letöltések könyvet pdf ingyenes, Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye pdf ingyenes, Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye letöltések könyvet epub ingyenes, Mészöly Kálmán – A Szőke Szikla életregénye ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply