Metamodern korszak letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A 21. század a globalizáció révén új kihívásokat, problémákat hozott, ugyanakkor ez az időszak az emberiség továbbfejlődési lehetőségeinek új dimenzióit is megnyitotta mindannyiunk számára.
Az emberiség történetének talán legdrámaiabb, legellentmondásosabb és legkülönlegesebb korszakát éljük.
A Vízöntő korszak küszöbén kezdünk ráébredni azokra a fatális hibákra, melyek minket és életkörülményeinket tönkretéve, a végpusztulás szélére sodorták civilizációnkat.
A problémák démonokként tornyosulnak fölénk és árnyékolják be az egyén, a család és a nemzetek jövőjét. A vészharangokat sokan kongatják mondván, a 24. óra utolsó másodpercei vannak hátra.
A megoldást egyre többen és egyre elkeseredettebben keresik, de a részmegoldások csak pillanatokra csillapítják egyre lázasabban izzó Földgolyónk kínjait.
Shri Mataji Nirmala Devi, a Sahaja Jóga meditáció megalkotója nem csak a pusztító tendenciákra, a mögöttük húzódó okokra és azok egyszerű megoldásaira világít rá, hanem arra az egyedülálló lehetőségre is, mely az egész emberiség előtt áll.
Ennek a különleges lehetőségnek a segítségével a múlt sötét árnyaitól, minden hibánktól és dermesztő félelmeinktől is képesek vagyunk megszabadulni.
Shri Mataji azt a nagyon egyszerű és mindenki számára elérhető, belső lehetőséget vázolja fel könyvében, mellyel az egyén és a társadalom is kedvező átalakuláson mehet át.
A könyv észrevétlenül veti el bennünk a virágzás korának magját, ami elhozhatja számunkra belső ébredésünk tavaszát, hogy beköszönthessen a ránk váró, virágzó, örömteli és áldásos Vízöntő korszak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Metamodern korszak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Metamodern korszak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  16.5 x 23.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  236
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  ISBN:
  9789630851046
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Metamodern korszak ebook, könyvet Metamodern korszak FB2, Download Metamodern korszak PDF , Download Metamodern korszak MOBI, Online Metamodern korszak könyvet, ingyenes letöltések Metamodern korszak IPhone, Online könyvet Metamodern korszak PDF, ingyenes Metamodern korszak DJVU, ingyenes letöltések Metamodern korszak TXT, letöltések Metamodern korszak RTF, Online Metamodern korszak FB2 , e-könyvet Metamodern korszak letöltések TXT, ingyenes Metamodern korszak letöltések könyvet, e-könyvet Metamodern korszak download MOBI, letöltések Metamodern korszak IPad, olvas Metamodern korszak MOBI, olvas Metamodern korszak DOC, ingyenes Metamodern korszak AWZ, Download e-könyvet Metamodern korszak iPad , ingyenes Metamodern korszak DJVU, Download Metamodern korszak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Metamodern korszak DVD, olvas Metamodern korszak TXT, Book Metamodern korszak letöltések DJVU, Metamodern korszak letöltések könyvet ingyenes, Metamodern korszak letöltések könyvet pdf ingyenes, Metamodern korszak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Metamodern korszak pdf ingyenes, Metamodern korszak letöltések könyvet epub ingyenes, Metamodern korszak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply