Mi jár a bántalmazó fejében? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Sokszor vádolja önt azzal partnere, hogy túlérzékeny, ahelyett, hogy komolyan venné az ön sérelmeit? Gyakran izgul, partnere vajon milyen hangulatban ér haza? Fél tőle, de maga sem tudja pontosan megfogalmazni, miért? Sokszor megtörténik önnel, hogy a partnerével folytatott vita elején még világosan tudja, mit szeretne mondani, a végére mégis teljesen összezavarodik? Ha a fenti kérdések bármelyikére igenlő választ adott, vagy úgy érzi, párkapcsolata nem egyenlőségen alapul, akkor ez a könyv önnek szól.

Lundy Bancroft évtizedek óta vezet csoportokat bántalmazó férfiaknak. Tapasztalatait ebben a kötetben foglalja össze, melynek célja, hogy segítsen az áldozatoknak felismerni a bántalmazás korai jeleit, különböző technikáit és gyökereit. Olyan alapvető kérdésekre ad választ, mint hogyan gondolkodik a bántalmazó, hogyan manipulálja és félemlíti meg áldozatát és környezetét, lehet-e jó szülő, és meg tud-e változni.
A szerző közérthető és olvasmányos stílusban beszél a párkapcsolati erőszak természetrajzáról, tudását a bántalmazottak szolgálatába állítva, bár a könyv nemcsak nekik szól, hanem minden segíteni akaró családtagnak, barátnak és szakmabelinek. A Lehet-e jó apa a bántalmazó? után ez Lundy Bancroft második magyarul megjelenő könyve.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mi jár a bántalmazó fejében? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mi jár a bántalmazó fejében? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  485
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  550 gr
  ISBN:
  9786155124389
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2604639 / 1145440
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Mi jár a bántalmazó fejében? ebook, könyvet Mi jár a bántalmazó fejében? FB2, Download Mi jár a bántalmazó fejében? PDF , Download Mi jár a bántalmazó fejében? MOBI, Online Mi jár a bántalmazó fejében? könyvet, ingyenes letöltések Mi jár a bántalmazó fejében? IPhone, Online könyvet Mi jár a bántalmazó fejében? PDF, ingyenes Mi jár a bántalmazó fejében? DJVU, ingyenes letöltések Mi jár a bántalmazó fejében? TXT, letöltések Mi jár a bántalmazó fejében? RTF, Online Mi jár a bántalmazó fejében? FB2 , e-könyvet Mi jár a bántalmazó fejében? letöltések TXT, ingyenes Mi jár a bántalmazó fejében? letöltések könyvet, e-könyvet Mi jár a bántalmazó fejében? download MOBI, letöltések Mi jár a bántalmazó fejében? IPad, olvas Mi jár a bántalmazó fejében? MOBI, olvas Mi jár a bántalmazó fejében? DOC, ingyenes Mi jár a bántalmazó fejében? AWZ, Download e-könyvet Mi jár a bántalmazó fejében? iPad , ingyenes Mi jár a bántalmazó fejében? DJVU, Download Mi jár a bántalmazó fejében? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mi jár a bántalmazó fejében? DVD, olvas Mi jár a bántalmazó fejében? TXT, Book Mi jár a bántalmazó fejében? letöltések DJVU, Mi jár a bántalmazó fejében? letöltések könyvet ingyenes, Mi jár a bántalmazó fejében? letöltések könyvet pdf ingyenes, Mi jár a bántalmazó fejében? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mi jár a bántalmazó fejében? pdf ingyenes, Mi jár a bántalmazó fejében? letöltések könyvet epub ingyenes, Mi jár a bántalmazó fejében? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply