Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a könyv kifejezetten a hölgyek kérésére készült. Az általuk felvetett kérdések és témakörök lélektanát járja körül, az erősebbik nem számára pedig komoly tükör.

A nagy kérdések, amelyek mindeddig megválaszolatlanok maradtak a pasik részéről:
Miért nem jelentkeznek a férfiak egy tökéletesen sikerült randevú után?
Miért kell a nőknek megtenni helyettük a kezdő lépéseket? Miért ígérnek komoly kapcsolatot, ha az első intim együttlét után lelépnek? Miért hazudoznak? Miért tartanak több vasat a tűzben? Miért ragaszkodnak az exeikhez? Miért nem akarnak tartós kapcsolatot? Miért menekülnek a szerelem elől? Mitől félnek? Miért nem merik vállalni az érzéseiket?

21 interjú a párjukat kereső férfiakkal az élet különböző területéről.
Nagy kitárulkozások, mély lelkizések, hús-vér emberek életmeséi 20 évestől 65-ig. A kamionsofőrtől kezdve a gyermekét egyedül nevelő édesapán át, a tévében látható híres emberen keresztül, a luxusyachton napozó milliomos üzletemberig széles a kötetben megszólaló férfiak listája.

Eddig ismeretlen arcát mutatja meg a kényszeres nőcsábász, kiderül, hogy az egyéjszakás kalandokat hajszolónak is vannak romantikus vágyai, elsírja magát a notórius hazudozó, elképesztő lelkierőről tesz tanúbizonyságot a gyermekeit egyedül nevelő özvegy édesapa, az ünnepelt sztár arról lamentál, vajon miért nem képes soha megnyugodni, ugyanakkor félelmeiről vall a kedveseit gyakorta bántalmazó alkoholista is.

3 év gondos kutatómunkája, több mint 120 interjú különböző korú, társadalmi osztályú társkereső férfival, amelynek esszenciáját tartalmazza a kötet a 21 válogatott életmesével.

A könyv a férfilélek megismeréséről szól, a két nem kapcsolatának lélektanáról – ezúttal a pasik oldaláról. Szó van benne vágyakról, szenvedélyről, szerelemről, érzékiségről, szexről és persze romantikáról is, gondosan kerülve az általánosításokat.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  200
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  290 gr
  ISBN:
  9786155714016
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2708819 / 1170592  TAGS:
  Online Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! ebook, könyvet Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! FB2, Download Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! PDF , Download Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! MOBI, Online Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! könyvet, ingyenes letöltések Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! IPhone, Online könyvet Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! PDF, ingyenes Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! DJVU, ingyenes letöltések Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! TXT, letöltések Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! RTF, Online Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! FB2 , e-könyvet Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! letöltések TXT, ingyenes Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! letöltések könyvet, e-könyvet Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! download MOBI, letöltések Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! IPad, olvas Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! MOBI, olvas Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! DOC, ingyenes Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! AWZ, Download e-könyvet Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! iPad , ingyenes Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! DJVU, Download Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! DVD, olvas Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! TXT, Book Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! letöltések DJVU, Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! letöltések könyvet ingyenes, Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! letöltések könyvet pdf ingyenes, Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! pdf ingyenes, Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! letöltések könyvet epub ingyenes, Mi kell a férfiaknak? Végre elmondják! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply