Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Winterson prózája árad, mint a zene. Megható, ugyanakkor okosan felépített írás, amelyet autolsó mondatig lankadatlan figyelemmel olvasunk. – The Globe and Mail

Befejeztem az első két osztályt, de miután leégettem a játék konyhát, a legcsúfosabb kegyvesztettség lett az osztályrészem, és tanítónőm, aki fekete tweedkosztümben járt, mert gyászolta Skóciát, azzal bocsátott el, hogy – mint anyámnak mondta – zsarnokoskodó, agresszív gyerek vagyok. Az voltam. Fiúkat, lányokat egyformán megvertem, és amikor nem értettem, mit akarnak tőlem az órán, egyszerűen távoztam a tanteremből, majd megharaptam a tanárt, ha megpróbált visszatessékelni. Belátom, viselkedésem nem nevezhető eszményinek, de anyám komolyan hitte, hogy megszállt az ördög, a tanítónőm pedig Skóciát gyászolta. Normálisnak lenni volt a legnehezebb.

A szikrázó humorú Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? nemcsak az örökbefogadás érzelmi örökségét dolgozza föl sokoldalúan, hanem helyet kap benne az az üdítő felismerés is, hogy az életet megérteni ugyanolyan nehéz, mint megélni. – Entertainment Weekly

Jeanette Wintersont olvasni annyi, mint szeretni őt. Ez a szilaj, elragadóan különös brit írónő szokatlan őszinteséggel vall magáról önéletrajzi könyvében. – O, The Oprah Magazine

Amikor Jeanette tizenhat évesen elmegy otthonról, mert szerelmes lesz egy másik lányba, örökbe fogadó anyja, Mrs. Winterson csak annyit kérdez tőle: Miért lennél boldog, ha lehetsz normális?


A szerzőről:
Jeanette Winterson tíz regényt írt, többek között A szenvedély, A teher és A testre írva címűt; megjelentetett egy novelláskötetet A világ és más helyek címmel; több gyerekkönyvet, forgatókönyvet, publicisztikát is írt. A Nem a narancs az egyetlen gyümölcs elnyerte „a legjobb első regénynek” járó Whitbread-díjat, a John Llewellyn Rhys-emlékdíjat és az E. M. Forster-díjat. Nagy sikerű tévéfilmsorozat is készült belőle, amely Cannes-ban elnyerte az audiovizuális műsorok fesztiváljának (FIPA) Ezüst díját.
 

 
A Könyv Magyarul!


Letöltések Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9789633550212
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2238036 / 1092491
  Translator:


  TAGS:
  Online Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? ebook, könyvet Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? FB2, Download Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? PDF , Download Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? MOBI, Online Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? könyvet, ingyenes letöltések Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? IPhone, Online könyvet Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? PDF, ingyenes Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? DJVU, ingyenes letöltések Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? TXT, letöltések Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? RTF, Online Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? FB2 , e-könyvet Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? letöltések TXT, ingyenes Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? letöltések könyvet, e-könyvet Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? download MOBI, letöltések Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? IPad, olvas Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? MOBI, olvas Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? DOC, ingyenes Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? AWZ, Download e-könyvet Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? iPad , ingyenes Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? DJVU, Download Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? DVD, olvas Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? TXT, Book Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? letöltések DJVU, Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? letöltések könyvet ingyenes, Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? letöltések könyvet pdf ingyenes, Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? pdf ingyenes, Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? letöltések könyvet epub ingyenes, Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply