Miért sír a baba? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Tanácsokban a síró csecsemő szülei sosem szenvednek hiányt – sajnos azonban a jószándékú javaslatok a gyakorlatban többnyire használhatatlannak, gyakran ellentmondásosnak bizonyulnak. Sheila Kitzinger, a világ egyik legismertebb és legelismertebb gyermeknevelési tanácsadója a napjainkban egyre népszerűbbé váló, a csecsemők következetes fegyelmezését és szigorú életvezetését propagáló irodalomra válaszul írta meg ezt a könyvét.


A Miért sír a baba? c. könyvében az írónő olyan, gyakorlati megoldásokat kínál a síró csecsemő megnyugtatására, amelyeket kivétel nélkül kisgyermeket nevelő, hús-vér asszonyok tapasztalataiból, hosszas kutatómunka során gyűjtött össze. Tanácsai, briliáns meglátásai bizonyára hasznos segítséget nyújtanak majd az első, de talán még a sokadik gyermeküket nevelő kismamák és kispapák számára is.


Sheila Kitzinger antropológus, a gyermekszülés, az anyaság és a kora csecsemőkor eseményeinek, valamint az azokat kísérő testi és lelki változásoknak nemzetközileg elismert, kiváló szakértője. Úttörő kutatómunkája alapvetően meghatározta a világnak az anyaságról és az anyákról alkotott képét. Az írónő jelenleg is a világ számos országában tart előadásokat a témában, és oktatja nagy odaadással a hozzá forduló szülésznőket, orvosokat, terhességi tanácsadókat, édesanyákat. Eddig 19 országban 24 könyve jelent meg és aratott elsöprő sikert.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Miért sír a baba? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Miért sír a baba? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  610 gr
  ISBN:
  9789637054327
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2083996 / 1008603
  Format:


  TAGS:
  Online Miért sír a baba? ebook, könyvet Miért sír a baba? FB2, Download Miért sír a baba? PDF , Download Miért sír a baba? MOBI, Online Miért sír a baba? könyvet, ingyenes letöltések Miért sír a baba? IPhone, Online könyvet Miért sír a baba? PDF, ingyenes Miért sír a baba? DJVU, ingyenes letöltések Miért sír a baba? TXT, letöltések Miért sír a baba? RTF, Online Miért sír a baba? FB2 , e-könyvet Miért sír a baba? letöltések TXT, ingyenes Miért sír a baba? letöltések könyvet, e-könyvet Miért sír a baba? download MOBI, letöltések Miért sír a baba? IPad, olvas Miért sír a baba? MOBI, olvas Miért sír a baba? DOC, ingyenes Miért sír a baba? AWZ, Download e-könyvet Miért sír a baba? iPad , ingyenes Miért sír a baba? DJVU, Download Miért sír a baba? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Miért sír a baba? DVD, olvas Miért sír a baba? TXT, Book Miért sír a baba? letöltések DJVU, Miért sír a baba? letöltések könyvet ingyenes, Miért sír a baba? letöltések könyvet pdf ingyenes, Miért sír a baba? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Miért sír a baba? pdf ingyenes, Miért sír a baba? letöltések könyvet epub ingyenes, Miért sír a baba? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply