Milyen ízű vagyok? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A szerző mondja: "Én csak annyiban vagyok jóban önmagammal, amennyiben megvalósítottam valamit, legyen az egy vers, jól elkészített ebéd, egy simogatás, szeretkezés…Mi maradt meg bennem kora ifjúságom óta és mi változott? Megmaradt a kíváncsiság; a befelé fordulás; az, hogy szeretek és tudok láthatatlanná válni; a szolgálatkészség; a konfliktuskerülés; az, hogy időnként mégis elfog a vágy, hogy a figyelem középpontjába kerüljek; a megbízhatóság; az elszántság; kívánom és küzdök azért, hogy független legyek; nem tudok gazdálkodni az életenergiámmal; vonzódom a magányhoz; félek a bizonytalantól; még mindig nagy jelentőséget tulajdonítok az álmoknak, és nem vesztettem el a kalandok iránti érdeklődésemet, repülök álmomban és nem adtam fel a reményt, hogy egyszer rátalálok a Kozmikus Értelemre, vagy ha úgy tetszik, a Mindenhatóra.A változást a következőkben látom: türelmesebb vagyok és nyugodtabb; nem félek a haláltól, sem attól, hogy szerelmes leszek; kevésbé szégyellem magam intim helyzetekben, mint fiatalabb koromban; nem játszom meg az orgazmust, és most már egyre gyakrabban és bátrabban mondok NEM-et."Ladik KatalinLadik Katalin költő, színésznő, performer. Újvidéken született, majd 1992-ben áttelepült Magyarországra. 1977-92 között az Újvidéki Színház színésze volt. A nagy színpadi tapasztalattal rendelkező művész pontosan tudja, hogy nyomtatásos közlésre szánt versének élő előadása is több, mint előadóművészet: kreatív interpretáció, amely új, magában való műként jelenik meg, és így is értelmezhető. Az írott költeményekkel párhuzamosan úgynevezett ,,hangkölteményeket" és vizuális verseket is alkot, előadóművész, kísérleti zeneművek és hangjátékok készítője és vokális előadója. Ezenkívül képzőművész, továbbá a happening és a mail-art akció műfajában is tevékeny.Munkásságát 1991-ben Kassák Lajos díjas, 2001-ben József Attila-díjjal ismerték el. 2009-ben A Szerb Köztársaság Kultúra Nemzeti Díjával tüntették ki. Magyar nyelvű könyvei mellett verseit kiadták Jugoszláviában (Szerbiában), Franciaországban, Olaszországban és az Egyesült államokban is.Részlet a könyvből: elindultak a kis piros buldózerekjó lenne szeretkezni valakivelmondtam egy buldózernek aki szilvafa voltjó lenne szeretkezni veled mondtamnarancsaim elrepültek milyen üres az életcsak addig vigadok míg szoptatomröfögő kis piros buldózereimetÜl barna tuskónFélig nyitott szájjal, kezében tükör,múlatja magát. Másik kezébenhernyó a meleg csipkék zuhatagában.Tudja már, mi kellaz ideges verebeknek,a combja között ficánkoló verébfészeknek!Barna padlóBarna padló – ki festette?Én súroltam, dagasztottam, habosra verve.Barna ajtó – ki kopog?Van-e jó, meleg pina eladó?Van. Van.Dunnában, kályhában, asztal fiábanegy-egy mérges pina harapós.A Könyv Magyarul!


Letöltések Milyen ízű vagyok? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Milyen ízű vagyok? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  ISBN:
  9789638960184
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2432930 / 8108739
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Milyen ízű vagyok? ebook, könyvet Milyen ízű vagyok? FB2, Download Milyen ízű vagyok? PDF , Download Milyen ízű vagyok? MOBI, Online Milyen ízű vagyok? könyvet, ingyenes letöltések Milyen ízű vagyok? IPhone, Online könyvet Milyen ízű vagyok? PDF, ingyenes Milyen ízű vagyok? DJVU, ingyenes letöltések Milyen ízű vagyok? TXT, letöltések Milyen ízű vagyok? RTF, Online Milyen ízű vagyok? FB2 , e-könyvet Milyen ízű vagyok? letöltések TXT, ingyenes Milyen ízű vagyok? letöltések könyvet, e-könyvet Milyen ízű vagyok? download MOBI, letöltések Milyen ízű vagyok? IPad, olvas Milyen ízű vagyok? MOBI, olvas Milyen ízű vagyok? DOC, ingyenes Milyen ízű vagyok? AWZ, Download e-könyvet Milyen ízű vagyok? iPad , ingyenes Milyen ízű vagyok? DJVU, Download Milyen ízű vagyok? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Milyen ízű vagyok? DVD, olvas Milyen ízű vagyok? TXT, Book Milyen ízű vagyok? letöltések DJVU, Milyen ízű vagyok? letöltések könyvet ingyenes, Milyen ízű vagyok? letöltések könyvet pdf ingyenes, Milyen ízű vagyok? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Milyen ízű vagyok? pdf ingyenes, Milyen ízű vagyok? letöltések könyvet epub ingyenes, Milyen ízű vagyok? ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply