Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A magyar ember eltöprengett, vajon miből tudható, hogy ő éppen magyar.
A nagy sikerű első kötet és hangoskönyv után ezúttal , többek között, azt is megtudhatjuk, hogy a magyarok miért mindig csak a vesztett csatákat ünneplik, miért vannak kiélezve az anyósukra és hogy miért kedvenc történelmi játékuk a "mi lett volna, ha"? A szerző úgy látja, a humor segít felröhögni a letapadt, évszázados lelki nyákokat. Aki nevetni tud magán, talán ritkábban jön indulatba és javul a kedélye. "Van bennem egy csengő, amely manapság gyakorta jelez szellemi szmogriadót. Olykor fuldoklunk a politikai kipufogógázoktól. A nevetés viszont ózonbuborék."

Tartalom:

1.korong:
1. Füled bokáig
2. A kínaiak a golyóikkal számolnak
3. Szadista bölcsődalok
4. Hogyan szállítsunk anyóst?
5. Magyar nyelvleckék halandóknak
6. Homérosz és Focivébé
7. Úszni a betonban
8. Kúl ez a plész
9. Koviubi pörivel
10. Magyar nyelv és nyomdafesték

2. korong:
1. Jégkocka ingnyakba
2. Szerény, mint az ibolya
3. Vesztett csaták, vesztett dühök
4. Régen tép
5. Ledzsen edzs szhéjp napod!
6. Ezermesterek
7. Fogjuk meg, és…
8. Tutimegmondók
9. Ha meg ha
A Könyv Magyarul!


Letöltések Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  135
  Borító:
  TOK
  Súly:
  64 gr
  ISBN:
  9789630991353
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710930 / 1172094  TAGS:
  Online Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv ebook, könyvet Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv FB2, Download Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv PDF , Download Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv MOBI, Online Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv könyvet, ingyenes letöltések Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv IPhone, Online könyvet Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv PDF, ingyenes Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv DJVU, ingyenes letöltések Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv TXT, letöltések Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv RTF, Online Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv FB2 , e-könyvet Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv letöltések TXT, ingyenes Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv letöltések könyvet, e-könyvet Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv download MOBI, letöltések Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv IPad, olvas Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv MOBI, olvas Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv DOC, ingyenes Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv AWZ, Download e-könyvet Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv iPad , ingyenes Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv DJVU, Download Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv DVD, olvas Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv TXT, Book Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv letöltések DJVU, Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv letöltések könyvet ingyenes, Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv letöltések könyvet pdf ingyenes, Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv pdf ingyenes, Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv letöltések könyvet epub ingyenes, Milyenek MÉG a magyarok? – Hangoskönyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply