Minden, amit tudni akartál az EX-ről letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


1969-ben adták ki David Reuben szexológus tabudöntögető könyvét, a Minden, amit tudni akarták a szexről-t. Negyven évvel később a szexről már mindent tudunk, de még mindig gondot okoz: mit tegyünk, ha a szexnek vége, és maradt az ex. Minden, amit tudni akartál az exről segít túlélni a drámát, és megtanít, hogy: – hogyan szerezzük vissza hatalmunkat a destruktív ex felett – ki irányít az exekkel folytatott viszonyban – ha függőségi viszony áll fenn az exszel, hogyan szabaduljunk tőle – hogyan kezeljünk egy szükségszerű kapcsolatot az exszel – hogyan zárjunk le egy kapcsolatot az exszel – hogyan viszonyuljunk társunk exkapcsolatához – praktikus tanácsok az exszel kapcsolatos mindennapi problémákra (beleértve a gyerekeket) – hogyan tanuljuk meg az extől, hogy legközelebb jobban válasszunk. Heather Belle és Michelle Fiordaliso pszichoterapeuták és írók. Szakterületük az exhez fűződő kérdések.



A Könyv Magyarul!


Letöltések Minden, amit tudni akartál az EX-ről ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Minden, amit tudni akartál az EX-ről ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  262
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789638889140
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2220358 / 1076386
  Translator:


  TAGS:
  Online Minden, amit tudni akartál az EX-ről ebook, könyvet Minden, amit tudni akartál az EX-ről FB2, Download Minden, amit tudni akartál az EX-ről PDF , Download Minden, amit tudni akartál az EX-ről MOBI, Online Minden, amit tudni akartál az EX-ről könyvet, ingyenes letöltések Minden, amit tudni akartál az EX-ről IPhone, Online könyvet Minden, amit tudni akartál az EX-ről PDF, ingyenes Minden, amit tudni akartál az EX-ről DJVU, ingyenes letöltések Minden, amit tudni akartál az EX-ről TXT, letöltések Minden, amit tudni akartál az EX-ről RTF, Online Minden, amit tudni akartál az EX-ről FB2 , e-könyvet Minden, amit tudni akartál az EX-ről letöltések TXT, ingyenes Minden, amit tudni akartál az EX-ről letöltések könyvet, e-könyvet Minden, amit tudni akartál az EX-ről download MOBI, letöltések Minden, amit tudni akartál az EX-ről IPad, olvas Minden, amit tudni akartál az EX-ről MOBI, olvas Minden, amit tudni akartál az EX-ről DOC, ingyenes Minden, amit tudni akartál az EX-ről AWZ, Download e-könyvet Minden, amit tudni akartál az EX-ről iPad , ingyenes Minden, amit tudni akartál az EX-ről DJVU, Download Minden, amit tudni akartál az EX-ről e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Minden, amit tudni akartál az EX-ről DVD, olvas Minden, amit tudni akartál az EX-ről TXT, Book Minden, amit tudni akartál az EX-ről letöltések DJVU, Minden, amit tudni akartál az EX-ről letöltések könyvet ingyenes, Minden, amit tudni akartál az EX-ről letöltések könyvet pdf ingyenes, Minden, amit tudni akartál az EX-ről pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Minden, amit tudni akartál az EX-ről pdf ingyenes, Minden, amit tudni akartál az EX-ről letöltések könyvet epub ingyenes, Minden, amit tudni akartál az EX-ről ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply