Mindennapi hazugságaink letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Senki nem vallaná be magától, hogy füllent. Mégis, minden nap megtesszük. A hazugsághoz való viszonyunk ugyanis leginkább tévképzeteken alapul.
Mindannyian hazudunk, ha nem akarunk megbántani mást, ha leplezni akarjuk érzéseinket, ha szeretnénk elfogadtatni magunkat. És mégis úgy gondoljuk, a hazugság romba dönti kapcsolatainkat, tönkreteszi életünket, öl, butít és nyomorba dönt.

Ez a könyv másik oldaláról mutatja be a hazugságot. Szembeszállva az általános elképzeléssel bebizonyítja, hogy a hazugság nem feltétlenül ördögien gonosz cselekedet. A humoros, elgondolkodtató példákon keresztül megtudhatjuk, hogy hazudni bizony emberi dolog.
A szerzők rámutatnak, hogy a hazugság intellektuális és érzelmi csúcsteljesítmény, társadalmi életünk elengedhetetlen tartozéka. A valóság megfelelő hajlítgatása nélkül nem létezik tartós szerelem és boldogság. Az okos hazugság a mindennapi és az üzleti életben egyaránt előnyt jelent, jobb kapcsolatokat, szakmai sikert hoz.

Könyvünk nem arra akarja rávenni az olvasót, hogy a hazugság a mindennapi élete részévé váljon, hogy azzal másoknak ártson. Nem buzdítani akar, hanem segíteni abban, hogy könnyebben felismerjük a hazugságokat, azok jellemző jegyeit, sokkal könnyedebben vegyük őket, és jobban megértsük a működésüket.

Ute Ehrhardt és Wilhelm Johnen pszichológusok, neves szaktekintélyek, hosszú ideje dolgoznak pszichoterapeutaként, tanácsadóként és szemináriumi előadóként. Fő területük a pozitív pszichológia.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mindennapi hazugságaink ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mindennapi hazugságaink ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  296
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  310 gr
  ISBN:
  9786155334023
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2239334 / 1093859
  Fordító:


  TAGS:
  Online Mindennapi hazugságaink ebook, könyvet Mindennapi hazugságaink FB2, Download Mindennapi hazugságaink PDF , Download Mindennapi hazugságaink MOBI, Online Mindennapi hazugságaink könyvet, ingyenes letöltések Mindennapi hazugságaink IPhone, Online könyvet Mindennapi hazugságaink PDF, ingyenes Mindennapi hazugságaink DJVU, ingyenes letöltések Mindennapi hazugságaink TXT, letöltések Mindennapi hazugságaink RTF, Online Mindennapi hazugságaink FB2 , e-könyvet Mindennapi hazugságaink letöltések TXT, ingyenes Mindennapi hazugságaink letöltések könyvet, e-könyvet Mindennapi hazugságaink download MOBI, letöltések Mindennapi hazugságaink IPad, olvas Mindennapi hazugságaink MOBI, olvas Mindennapi hazugságaink DOC, ingyenes Mindennapi hazugságaink AWZ, Download e-könyvet Mindennapi hazugságaink iPad , ingyenes Mindennapi hazugságaink DJVU, Download Mindennapi hazugságaink e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mindennapi hazugságaink DVD, olvas Mindennapi hazugságaink TXT, Book Mindennapi hazugságaink letöltések DJVU, Mindennapi hazugságaink letöltések könyvet ingyenes, Mindennapi hazugságaink letöltések könyvet pdf ingyenes, Mindennapi hazugságaink pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mindennapi hazugságaink pdf ingyenes, Mindennapi hazugságaink letöltések könyvet epub ingyenes, Mindennapi hazugságaink ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply