Mindennapi maceráink letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Görög Ibolya előző könyve, a "Protokoll – az életem" nagy sikert aratott: egy éven belül négy kiadást ért meg. Abban a könyvben a Miniszterelnöki Hivatal korábbi protokollfőnöke parlamenti emlékeitírta meg, és alapos tájékoztatást adott a hivatalos viselkedés szabályairól. A nagy érdeklődésre való tekintettel ebben a kötetben a társas érintkezés ésszerű szabályait foglalja össze.

"Az előző könyvemben már elmondtam olyan viselkedési szabályokat, melyek azonos módon vonatkoznak a magán- és a hivatali életre is: ilyenek a tegezés-magázás, köszönés, bemutatkozás, kézfogás, dohányzás szabályai, de általában az üzleti, a hivatalos protokollal foglalkoztam többet (öltözködés, telefonálás, névjegykártya, levél, virág, ajándék, rangsor, ültetési rendek, hivatalos ceremóniák, koktél, állófogadás, díszebéd, delegációzás, konferenciaszervezés stb). Tehát amikor például most azt látja, kedves Olvasóm, hogy "öltözködés", akkor a teljesen hétköznapi dolgokra gondoljon. …
Jóérzést szeretnék átadni, azt szeretném elmagyarázni, hogyan lehet jól élni, és ezt természetesen nem az anyagiakra értem. Ehhez hozzájönnek még viselkedési tanácsok is, amelyek kimondottan arra valók, hogy a hétköznapok együttélési gondjait feloldjuk, magunknak tegyünk jót. …
Nagyon szeretném, ha nem bántanék meg senkit. Ugyanis nagyon síkos ez a terület, a magánélet szokásai tényleg ‘ahány-ház-annyi-szokás’ módra alakulnak. Mindenki úgy érzi, hogy az a helyes, ahogy ő él; a saját életét tudja elfogadni, azt tartja követendőnek. Csak azt kérem, hogy amit leírok, segítő szándékom jeleként fogadják. Az élet, ez a falatka hatvan-nyolcvan év, nem a Győzelemről szól, hanem arról, hogy sikeresen és kedvünkre vegyünk részt benne. …
Macerás, nagyon macerás dolog másokkal együtt élni! Odafigyelni, segíteni, megszólítani, kérni valamit.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mindennapi maceráink ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mindennapi maceráink ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  240
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  524 gr
  ISBN:
  9789639261891
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2117722 / 1019647
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Mindennapi maceráink ebook, könyvet Mindennapi maceráink FB2, Download Mindennapi maceráink PDF , Download Mindennapi maceráink MOBI, Online Mindennapi maceráink könyvet, ingyenes letöltések Mindennapi maceráink IPhone, Online könyvet Mindennapi maceráink PDF, ingyenes Mindennapi maceráink DJVU, ingyenes letöltések Mindennapi maceráink TXT, letöltések Mindennapi maceráink RTF, Online Mindennapi maceráink FB2 , e-könyvet Mindennapi maceráink letöltések TXT, ingyenes Mindennapi maceráink letöltések könyvet, e-könyvet Mindennapi maceráink download MOBI, letöltések Mindennapi maceráink IPad, olvas Mindennapi maceráink MOBI, olvas Mindennapi maceráink DOC, ingyenes Mindennapi maceráink AWZ, Download e-könyvet Mindennapi maceráink iPad , ingyenes Mindennapi maceráink DJVU, Download Mindennapi maceráink e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mindennapi maceráink DVD, olvas Mindennapi maceráink TXT, Book Mindennapi maceráink letöltések DJVU, Mindennapi maceráink letöltések könyvet ingyenes, Mindennapi maceráink letöltések könyvet pdf ingyenes, Mindennapi maceráink pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mindennapi maceráink pdf ingyenes, Mindennapi maceráink letöltések könyvet epub ingyenes, Mindennapi maceráink ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply