Mire leszáll az éj letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Peter és Rebecca Harris középkorú New York-i házaspár, akik látszólag mindent elértek az életben, amit csak el lehet érni. Szakmai karrierjük csúcsán vannak – Peter műkereskedő, Rebecca egy képzőművészeti magazin szerkesztője -, szeretik a hivatásukat, amely érdekesebbnél érdekesebb emberekkel hozza össze őket. Partiról partira, verniszázsról verniszázsra járnak, egy hatalmas, fényűző loftban laknak Manhattanben. Bostonban élő lányuk éppen egyetemre készül. Minden okuk megvan hát az elégedettségre és a boldogságra. Ám egy napon megérkezik Rebecca öccse, Ethan. Az egykor drogfüggő, de elragadóan jóképű és tehetséges fiatalember szépségével és zabolázhatatlan szabadságvágyával ellenállhatatlan hatást gyakorol Peterre, aki egyszeriben kételkedni kezd az általa képviselt művészekben és a művészetben általában, a saját karrierjében, a házasságában – egész addigi világában, amelyet olyan gondosan épített fel magának, s amelyen most egyre nagyobb repedések tátonganak. A Mire leszáll az éj Az órákhoz hasonlóan páratlan érzékenységgel és érzékletességgel ábrázolja modern világunkat, felgyorsult életünket a kiüresedő párkapcsolatokkal, az egyszerre felszabadító és romboló vággyal, a fenyegető öregedéssel, a talmi művészetekkel. Michael Cunningham amerikai író, esszéista és fordító. 1998-ban jelent meg világsikert hozó regénye, Az órák. melyért Pulitzer- és Faulkner-díjat kapott, s amelyből 2002-ben film készült Meryl Streep, Nicole Kidman és Julianne Moore főszereplésével. Az író jelenleg New Yorkban él, és a Yale Egyetem adjunktusa.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mire leszáll az éj ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mire leszáll az éj ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789634750673
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712643 / 8136069
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Mire leszáll az éj ebook, könyvet Mire leszáll az éj FB2, Download Mire leszáll az éj PDF , Download Mire leszáll az éj MOBI, Online Mire leszáll az éj könyvet, ingyenes letöltések Mire leszáll az éj IPhone, Online könyvet Mire leszáll az éj PDF, ingyenes Mire leszáll az éj DJVU, ingyenes letöltések Mire leszáll az éj TXT, letöltések Mire leszáll az éj RTF, Online Mire leszáll az éj FB2 , e-könyvet Mire leszáll az éj letöltések TXT, ingyenes Mire leszáll az éj letöltések könyvet, e-könyvet Mire leszáll az éj download MOBI, letöltések Mire leszáll az éj IPad, olvas Mire leszáll az éj MOBI, olvas Mire leszáll az éj DOC, ingyenes Mire leszáll az éj AWZ, Download e-könyvet Mire leszáll az éj iPad , ingyenes Mire leszáll az éj DJVU, Download Mire leszáll az éj e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mire leszáll az éj DVD, olvas Mire leszáll az éj TXT, Book Mire leszáll az éj letöltések DJVU, Mire leszáll az éj letöltések könyvet ingyenes, Mire leszáll az éj letöltések könyvet pdf ingyenes, Mire leszáll az éj pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mire leszáll az éj pdf ingyenes, Mire leszáll az éj letöltések könyvet epub ingyenes, Mire leszáll az éj ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply