Miről árulkodnak az aura színei letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mióta csak emlékszem, az emberekkel kapcsolatban színeket láttam. Nem emlékszem olyan időre, amikor az emberek, akikkel találkoztam, ne jeleztek volna a fejükből és vállukból lágyan kiáramló kék, zöld és piros színekkel a retinámon. Hosszú idő telt el, mikorra felismertem, hogy más emberek nem látják ezeket a színeket; hosszú idő telt el, míg meghallottam az "aura" szót, s megtanultam, hogyan használjam azt a képességet, mely számomra hétköznapi volt. Sosem gondolkodtam máshogy az emberekről, csupán aurájukkal összefüggésben; figyeltem, hogy az idő múlásával hogyan változnak a barátaimnál és szeretteimnél – betegség, levertség, szeretet, elégedettség – ezek mind tükröződnek az aurában, s az aura számomra a lélek szélkakasa. Megmutatja, hogy a sors szelei milyen irányban fújnak.
Sok ember képes látni az aurát; sokuknak van az enyémhez hasonló élménye – s évekig nem tudnak róla, hogy ez valami egyedi dolog.
Nyilvánvalóan, az aura a lélek rezgéseit tükrözi.
Egy személy aurája sok mindent elárul az illetőről, s amikor megértettem, hogy kevés ember látja, s ez a dolog spirituális jelentőségű, hogy felfedezzem jelentőségüket, tanulmányozni kezdtem a színeket.
Okkult tudományokkal foglakozó könyvekben alkalmanként színmeghatározásokra bukkantam, s ezek a meghatározások általában összhangban állnak azzal, amit tapasztalataim révén beigazolódni láttam. Az aurák olvasása, azonban, egy olyan képesség, melyet hosszú idő eltelte után, folyamatos megfigyelésekkel és vég nélküli próbálgatásokkal nyerhetünk el.A Könyv Magyarul!


Letöltések Miről árulkodnak az aura színei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Miről árulkodnak az aura színei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  110
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  136 gr
  ISBN:
  9789639654631
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2203638 / 1058828
  Fordító:


  TAGS:
  Online Miről árulkodnak az aura színei ebook, könyvet Miről árulkodnak az aura színei FB2, Download Miről árulkodnak az aura színei PDF , Download Miről árulkodnak az aura színei MOBI, Online Miről árulkodnak az aura színei könyvet, ingyenes letöltések Miről árulkodnak az aura színei IPhone, Online könyvet Miről árulkodnak az aura színei PDF, ingyenes Miről árulkodnak az aura színei DJVU, ingyenes letöltések Miről árulkodnak az aura színei TXT, letöltések Miről árulkodnak az aura színei RTF, Online Miről árulkodnak az aura színei FB2 , e-könyvet Miről árulkodnak az aura színei letöltések TXT, ingyenes Miről árulkodnak az aura színei letöltések könyvet, e-könyvet Miről árulkodnak az aura színei download MOBI, letöltések Miről árulkodnak az aura színei IPad, olvas Miről árulkodnak az aura színei MOBI, olvas Miről árulkodnak az aura színei DOC, ingyenes Miről árulkodnak az aura színei AWZ, Download e-könyvet Miről árulkodnak az aura színei iPad , ingyenes Miről árulkodnak az aura színei DJVU, Download Miről árulkodnak az aura színei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Miről árulkodnak az aura színei DVD, olvas Miről árulkodnak az aura színei TXT, Book Miről árulkodnak az aura színei letöltések DJVU, Miről árulkodnak az aura színei letöltések könyvet ingyenes, Miről árulkodnak az aura színei letöltések könyvet pdf ingyenes, Miről árulkodnak az aura színei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Miről árulkodnak az aura színei pdf ingyenes, Miről árulkodnak az aura színei letöltések könyvet epub ingyenes, Miről árulkodnak az aura színei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply