Mitől működik a szerelem? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Minden energia, minden sors, amely előttünk létezett, szüleinken keresztül bennünk egyesül. Személyiségünk gyökerei több generáción keresztül, messze visszanyúlnak. Így párkapcsolatainkba nem csak magunkat, hanem egész családunkat is magunkkal visszük. A párkapcsolat azzal kezdődik, hogy egyenrangúként méltányoljuk a különbözőt. A különböző egyenrangú és egyenjogú. Ahogy a férfi és a nő különbözőek, de egyenrangúak és egyenjogúak, úgy a származási családok is egyenrangúak és egyenjogúak. Ebből a felismerésből fejlődik azután a szerelem.


Bert Hellinger célja, hogy utat találjon a vak szerelemtől a látni képes szeretetig. “A szerelem akkor lehet sikeres, ha meglátjuk az élet alapvető rendjeit. Ezek a rendek nem kitaláltak, hanem felfedezésre várnak. Én magam is így jutottam el ezekhez a felismerésekhez: hosszas megfigyeléssel rájöttem, mi történik, amikor az emberek bizonyos módon viselkednek. Nemcsak azt vizsgáltam meg, mi a közvetlen következmény, hanem azt is, mi történik nemzedékekkel később.”


Bert Hellinger az ismert pszichoanalítikus több mint 20 éve foglalkozik családfelállítással. Jelen könyvében a szerző összegyüjtötte azokat a legemlékezetesebb terápiás üléseket, beszélgetéseket, felállításokat, melyek szerelmi vagy párkapcsolati problémákra, tragédiákra adtak eredményes enyhülést, esetenként végleges gyógyulást.
 


 
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mitől működik a szerelem? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mitől működik a szerelem? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  304
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  440 gr
  ISBN:
  9789639652309
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2100592 / 1014310
  Formátum:


  TAGS:
  Online Mitől működik a szerelem? ebook, könyvet Mitől működik a szerelem? FB2, Download Mitől működik a szerelem? PDF , Download Mitől működik a szerelem? MOBI, Online Mitől működik a szerelem? könyvet, ingyenes letöltések Mitől működik a szerelem? IPhone, Online könyvet Mitől működik a szerelem? PDF, ingyenes Mitől működik a szerelem? DJVU, ingyenes letöltések Mitől működik a szerelem? TXT, letöltések Mitől működik a szerelem? RTF, Online Mitől működik a szerelem? FB2 , e-könyvet Mitől működik a szerelem? letöltések TXT, ingyenes Mitől működik a szerelem? letöltések könyvet, e-könyvet Mitől működik a szerelem? download MOBI, letöltések Mitől működik a szerelem? IPad, olvas Mitől működik a szerelem? MOBI, olvas Mitől működik a szerelem? DOC, ingyenes Mitől működik a szerelem? AWZ, Download e-könyvet Mitől működik a szerelem? iPad , ingyenes Mitől működik a szerelem? DJVU, Download Mitől működik a szerelem? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mitől működik a szerelem? DVD, olvas Mitől működik a szerelem? TXT, Book Mitől működik a szerelem? letöltések DJVU, Mitől működik a szerelem? letöltések könyvet ingyenes, Mitől működik a szerelem? letöltések könyvet pdf ingyenes, Mitől működik a szerelem? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mitől működik a szerelem? pdf ingyenes, Mitől működik a szerelem? letöltések könyvet epub ingyenes, Mitől működik a szerelem? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply