Mondjam vagy mutassam?! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


MONTÁGH IMRE (1935-1986) neve beszédtechnikai, nyelvhelyességi műsorai által vált ismertté (pl. Szépen, jól magyarul, Szóból ért az ember?!, Útravaló, Beszédművelés), és sokak emlékezetében ma is elevenen él a tragikusan elhunyt kiváló pedagógus és rádiós-televíziós személyiség. Azt már kevesebben tudják, hogy pályáját süketnéma gyerekek tanításával kezdte, majd évekig dolgozott logopédusként. A szép magyar beszédre és a gesztusok nyelvére 1973-tól tanította a színészpalántákat.
Mindig azt tartotta a legfontosabbnak, hogy az értelmes, szép magyar beszéd elsajátítása mellett tanítványaiban tudatosítsa az emberi érintkezés íratlan szabályait is. E téren szerzett tapasztalatait – számtalan játékos gyakorlatsorral – és a metakommunikációs ismereteket foglalja össze ez a gazdagon illusztrált, nem csupán amatőr színészeknek készült kötet.
"Ha elolvasod ezt a könyvet, ha végigjátszod a gyakorlatokat, ha partneremmé válsz a munkában: némi önismerethez fogsz jutni. Ez nélkülözhetetlen a közszereplésben. Márpedig az életünk szakadatlan nyilvános szereplés. Olykor a nyilvánosság csupán a családunk vagy a barátaink, az osztály, de ahogy belenövünk a társadalomba, egyre több szereplésre késztet bennünket az élet." (M. I.)A Könyv Magyarul!


Letöltések Mondjam vagy mutassam?! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mondjam vagy mutassam?! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  144
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  460 gr
  ISBN:
  9789633464199
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2114079 / 1063316
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Mondjam vagy mutassam?! ebook, könyvet Mondjam vagy mutassam?! FB2, Download Mondjam vagy mutassam?! PDF , Download Mondjam vagy mutassam?! MOBI, Online Mondjam vagy mutassam?! könyvet, ingyenes letöltések Mondjam vagy mutassam?! IPhone, Online könyvet Mondjam vagy mutassam?! PDF, ingyenes Mondjam vagy mutassam?! DJVU, ingyenes letöltések Mondjam vagy mutassam?! TXT, letöltések Mondjam vagy mutassam?! RTF, Online Mondjam vagy mutassam?! FB2 , e-könyvet Mondjam vagy mutassam?! letöltések TXT, ingyenes Mondjam vagy mutassam?! letöltések könyvet, e-könyvet Mondjam vagy mutassam?! download MOBI, letöltések Mondjam vagy mutassam?! IPad, olvas Mondjam vagy mutassam?! MOBI, olvas Mondjam vagy mutassam?! DOC, ingyenes Mondjam vagy mutassam?! AWZ, Download e-könyvet Mondjam vagy mutassam?! iPad , ingyenes Mondjam vagy mutassam?! DJVU, Download Mondjam vagy mutassam?! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mondjam vagy mutassam?! DVD, olvas Mondjam vagy mutassam?! TXT, Book Mondjam vagy mutassam?! letöltések DJVU, Mondjam vagy mutassam?! letöltések könyvet ingyenes, Mondjam vagy mutassam?! letöltések könyvet pdf ingyenes, Mondjam vagy mutassam?! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mondjam vagy mutassam?! pdf ingyenes, Mondjam vagy mutassam?! letöltések könyvet epub ingyenes, Mondjam vagy mutassam?! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply