Mozgó célpont letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Serena!
Amikor ezt olvasod, én már nem élek. Nem kell sajnálnod. Hosszabb életet éltem, mint sokan mások, és életem hasznos része már rég elszállt.
Ha ezzel a levéllel együtt csak néhány lapot kapsz meg a Tudós könyvéből, akkor nem sikerült teljesítenem a kötelességemet. Az anyák ezer éven keresztül adták át ezt a könyvet elsőszülött lányuknak. Az évszázadok során néhány lapot elveszítettünk, de nem sokat.
Legalábbis az én generációmig. Én megpróbálom visszaszerezni, ami elveszett. Már elég öreg vagyok ahhoz, hogy ne féljek a haláltól, inkább vágyom rá.
Ha nem járok sikerrel, és te úgy döntesz, hogy felkutatod az örökségedet, emlékezz vissza rám, amikor még fiatal voltam. Gondolkozz úgy, mint én akkor!
Aztán gondolkozz úgy, mint amikor még gyermek voltál, amikor a sivatag még új volt neked! Meg fogod találni a Tudás könyvét. Légy nagyon óvatos! A hamisítás veszélyes dolog. Egy bölcs asszony nem próbálkozna tovább. De hát az én klánom elsőszülött asszonyai sosem voltak bölcsek. Ezer éven át egyszer sem. Ha eljutsz oda, ahová ezek a lapok elvezetnek, ne kövesd el azt a hibát, amit én elkövettem. Ne ülj meg egy helyben, légy mozgó célpont.
Egyetlen férfiban se bízz meg, ha az örökségedről van szó! Az életed múlik rajta.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mozgó célpont ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mozgó célpont ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12 x 20 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  461
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  963942126x
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:


  TAGS:
  Online Mozgó célpont ebook, könyvet Mozgó célpont FB2, Download Mozgó célpont PDF , Download Mozgó célpont MOBI, Online Mozgó célpont könyvet, ingyenes letöltések Mozgó célpont IPhone, Online könyvet Mozgó célpont PDF, ingyenes Mozgó célpont DJVU, ingyenes letöltések Mozgó célpont TXT, letöltések Mozgó célpont RTF, Online Mozgó célpont FB2 , e-könyvet Mozgó célpont letöltések TXT, ingyenes Mozgó célpont letöltések könyvet, e-könyvet Mozgó célpont download MOBI, letöltések Mozgó célpont IPad, olvas Mozgó célpont MOBI, olvas Mozgó célpont DOC, ingyenes Mozgó célpont AWZ, Download e-könyvet Mozgó célpont iPad , ingyenes Mozgó célpont DJVU, Download Mozgó célpont e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mozgó célpont DVD, olvas Mozgó célpont TXT, Book Mozgó célpont letöltések DJVU, Mozgó célpont letöltések könyvet ingyenes, Mozgó célpont letöltések könyvet pdf ingyenes, Mozgó célpont pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mozgó célpont pdf ingyenes, Mozgó célpont letöltések könyvet epub ingyenes, Mozgó célpont ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply