Muszasi 3. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Josioka kardvívó-iskola ifjú mesterét, Josioka Szeidzsúrót Muszasi szabályos párbajban legyőzi. Kiábrándultságában a fél kezét elvesztő fiatal kardvívó hazahívja szilaj, öntörvényű, de kiváló vívóként számon tartott öccsét, Densicsirót, hogy átadja neki a Josioka-ház vezetését. A forróvérű Densicsiró rögtön a bosszúra gondol, és a családja hírnevén esett csorbát Muszasi vérével akarja lemosni. Az újabb párbaj elkerülhetetlen…
Muszasi korábbi barátja és harcostársa, Matahacsi szintén Kiotóba keveredik, ahol ismét találkozik az anyjával, aki fél Japánt átutazva ugyancsak Muszasi fejét követeli. Mindeközben az egyre nagyobb névre szert tevő vidéki szamuráj pártfogójával, az elismert kézműves-mesterrel Kiotó pazar művészetét tanulmányozza.
A több évtizedes polgárháború után Japán a béke és a virágzás útjára lép. A császári főváros, Kiotó ismét a művészeti és kulturális élet középpontjává válik. Ebben a pezsgő világban találja magát a növekvő hírű kardvívó, Mijamoto Muszasi is, aki a Kard útja mellett már a kereskedők, kifinomult ízlésű művészek és kézműves-mesterek életébe is bepillantást nyer. Tehetős ismerősei még a vigalmi negyedbe, a "Fűzfák Városába" is elviszik. A felhőtlennek ígérkező estére azonban a halál árnya vetül: a Josioka-iskola új vezetője, a hirtelen haragú Densicsiró elégtételt akar venni a bátyján esett sérelmen.
Josikava nemcsak a XVII. századi békeidők Japánját, a szamurájok zárt világát rajzolja meg élénk színekkel, de Muszasi személyében egy olyan életutat is elénk tár, amelyben egy fékezhetetlen ifjúból Japán leghíresebb kardvívó-mestere lesz.A Könyv Magyarul!


Letöltések Muszasi 3. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Muszasi 3. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  372
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  396 gr
  ISBN:
  9789632278841
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712601 / 1173058
  Fordító:


  TAGS:
  Online Muszasi 3. ebook, könyvet Muszasi 3. FB2, Download Muszasi 3. PDF , Download Muszasi 3. MOBI, Online Muszasi 3. könyvet, ingyenes letöltések Muszasi 3. IPhone, Online könyvet Muszasi 3. PDF, ingyenes Muszasi 3. DJVU, ingyenes letöltések Muszasi 3. TXT, letöltések Muszasi 3. RTF, Online Muszasi 3. FB2 , e-könyvet Muszasi 3. letöltések TXT, ingyenes Muszasi 3. letöltések könyvet, e-könyvet Muszasi 3. download MOBI, letöltések Muszasi 3. IPad, olvas Muszasi 3. MOBI, olvas Muszasi 3. DOC, ingyenes Muszasi 3. AWZ, Download e-könyvet Muszasi 3. iPad , ingyenes Muszasi 3. DJVU, Download Muszasi 3. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Muszasi 3. DVD, olvas Muszasi 3. TXT, Book Muszasi 3. letöltések DJVU, Muszasi 3. letöltések könyvet ingyenes, Muszasi 3. letöltések könyvet pdf ingyenes, Muszasi 3. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Muszasi 3. pdf ingyenes, Muszasi 3. letöltések könyvet epub ingyenes, Muszasi 3. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply