Nagate letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Nagate… Egyesek azt gondolták, Tolkien és társai meséi elevenedtek meg, mások pusztán üzleti lehetőséget, szó szerint végtelen piacot láttak benne. Egy városvilág, melynek utcáiról lehetetlen térképet készíteni, melynek épületei lerombolhatatlanok, s melyben ősi tabuk tiltják a végső, nagy kérdések megválaszolását.
Ám az emberek gyárakat emeltek az örökkévaló sikátorok fölé, s a szomszédos negyedek halhatatlan népei közül toboroztak munkásokat, hogy azok a modern zóna filléres csodáiért gürcöljenek. Talán ez változtatott meg mindent Nagatéban. Talán valóra vált a tündérek jóslata, mely szerint egy napon felbukkan az első mágiahasználó ember, aki a tájékozódás képességének egyedüli birtokosaként megmentheti a városvilágot a közelgő pusztulástól. Úgy hírlik, a szörnyű Felbomlás a távoli negyedekben már elkezdődött… Ráadásul Kapuban, az emberek ipari enklávéjában összeesküvés és árulás, politikai intrikák és a befolyásolhatatlan végzet készíti elő a modern zóna első forradalmát.
Miközben Kapu katonai vezetése, illetve a lázadó munkások vezérei elkerülhetetlenül haladnak a végső ütközet felé, nem is sejtik, hogyan kapcsolódik össze a gátlástalan hatalomvágy, egy évtizedes bosszú beteljesítése és egy magányos asszony sorsa a városvilág létével és jövőjével.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nagate ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nagate ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  428
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  270 gr
  ISBN:
  9789637041655
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2197196 / 1049719
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Nagate ebook, könyvet Nagate FB2, Download Nagate PDF , Download Nagate MOBI, Online Nagate könyvet, ingyenes letöltések Nagate IPhone, Online könyvet Nagate PDF, ingyenes Nagate DJVU, ingyenes letöltések Nagate TXT, letöltések Nagate RTF, Online Nagate FB2 , e-könyvet Nagate letöltések TXT, ingyenes Nagate letöltések könyvet, e-könyvet Nagate download MOBI, letöltések Nagate IPad, olvas Nagate MOBI, olvas Nagate DOC, ingyenes Nagate AWZ, Download e-könyvet Nagate iPad , ingyenes Nagate DJVU, Download Nagate e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nagate DVD, olvas Nagate TXT, Book Nagate letöltések DJVU, Nagate letöltések könyvet ingyenes, Nagate letöltések könyvet pdf ingyenes, Nagate pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nagate pdf ingyenes, Nagate letöltések könyvet epub ingyenes, Nagate ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply