Nagy érzelemkönyvem letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Hogy érzed magad?
Látszólag ez egy egyszerű kérdés, egy felnőtt tud is rá válaszolni, de egy kisgyermek még nem, vagy csak korlátozottan, az alapérzelmekre támaszkodva. Sokszor a szülő csak azt lája, hogy gyermeke "hisztis". De vajon miért is? Talán álmos? Fáradt? Éhes? Fáj valamije? Szomorú? Csalódott? Netalán mérges? Ahhoz, hogy gyermekünk mindezt szavakba önthesse, meg kell tanulnia az érzelmeket önmagán és másokon felismerni, és kifejezni. Kötetünkben található rövid mesék ehhez, az óvodáskorú gyermekek érzelem-tanulási folyamatához, és az érzelmi-intelligenciájuk fejlesztéséhez próbál meg segítséget nyújtani. Hiszen még a "rettegett dackorszak" is könnyebben átvészelhető, ha sikerül az érzelmeket (legyen az akár pozitív, akár negatív) szavakba önteni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nagy érzelemkönyvem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nagy érzelemkönyvem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  96
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  530 gr
  ISBN:
  9786155627538
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2708831 / 1170604
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Nagy érzelemkönyvem ebook, könyvet Nagy érzelemkönyvem FB2, Download Nagy érzelemkönyvem PDF , Download Nagy érzelemkönyvem MOBI, Online Nagy érzelemkönyvem könyvet, ingyenes letöltések Nagy érzelemkönyvem IPhone, Online könyvet Nagy érzelemkönyvem PDF, ingyenes Nagy érzelemkönyvem DJVU, ingyenes letöltések Nagy érzelemkönyvem TXT, letöltések Nagy érzelemkönyvem RTF, Online Nagy érzelemkönyvem FB2 , e-könyvet Nagy érzelemkönyvem letöltések TXT, ingyenes Nagy érzelemkönyvem letöltések könyvet, e-könyvet Nagy érzelemkönyvem download MOBI, letöltések Nagy érzelemkönyvem IPad, olvas Nagy érzelemkönyvem MOBI, olvas Nagy érzelemkönyvem DOC, ingyenes Nagy érzelemkönyvem AWZ, Download e-könyvet Nagy érzelemkönyvem iPad , ingyenes Nagy érzelemkönyvem DJVU, Download Nagy érzelemkönyvem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nagy érzelemkönyvem DVD, olvas Nagy érzelemkönyvem TXT, Book Nagy érzelemkönyvem letöltések DJVU, Nagy érzelemkönyvem letöltések könyvet ingyenes, Nagy érzelemkönyvem letöltések könyvet pdf ingyenes, Nagy érzelemkönyvem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nagy érzelemkönyvem pdf ingyenes, Nagy érzelemkönyvem letöltések könyvet epub ingyenes, Nagy érzelemkönyvem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply