Nagy számok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mekkorának kell lennie egy számnak ahhoz, hogy NAGY SZÁM-nak vagy akár csillagászatinak nevezzük? Az ember azt hinné, hogy a száz, az ezer vagy az egymillió nagy szám. Mégis, ha a matematikában vagy a természettudományokban vizsgálódunk világunk után, rá kell döbbennünk, hogy ezek a számok elenyészőek, igencsak parányiak az univerzumhoz képest. Sőt legtöbbször felfoghatatlan értékek a számunkra. Vagy egyszerűen nem is gondoltuk volna, hogy mi mindent lehet számokkal kifejezni, illetve kiszámítani: Mint például hány kilométert tesz meg a fény egy év alatt? Mekkora a végtelen? Meg lehet-e mérni a molekula súlyát? Mikor pusztítja el a Nap a Földet? Miért nem lehet belelátni a fekete lyukba? Hogyan terjednek a járványok? Milyen messziről látja meg a sas a nyulat? Saját tömegéhez viszonyítva melyik állat bír el nagyobb súlyt; az elefánt vagy a hangya? Mekkora volt a súlya a valaha élt legnagyobb élőlénynek?A Könyv Magyarul!


Letöltések Nagy számok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nagy számok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  192
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  220 gr
  ISBN:
  9789639442740
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2111290 / 1018132
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Nagy számok ebook, könyvet Nagy számok FB2, Download Nagy számok PDF , Download Nagy számok MOBI, Online Nagy számok könyvet, ingyenes letöltések Nagy számok IPhone, Online könyvet Nagy számok PDF, ingyenes Nagy számok DJVU, ingyenes letöltések Nagy számok TXT, letöltések Nagy számok RTF, Online Nagy számok FB2 , e-könyvet Nagy számok letöltések TXT, ingyenes Nagy számok letöltések könyvet, e-könyvet Nagy számok download MOBI, letöltések Nagy számok IPad, olvas Nagy számok MOBI, olvas Nagy számok DOC, ingyenes Nagy számok AWZ, Download e-könyvet Nagy számok iPad , ingyenes Nagy számok DJVU, Download Nagy számok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nagy számok DVD, olvas Nagy számok TXT, Book Nagy számok letöltések DJVU, Nagy számok letöltések könyvet ingyenes, Nagy számok letöltések könyvet pdf ingyenes, Nagy számok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nagy számok pdf ingyenes, Nagy számok letöltések könyvet epub ingyenes, Nagy számok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply