Nagyszülők és unokák letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ákombákom betűkkel írt szöveg lóg bekeretezve szobám falán: ÉN ÉDES NAGYIKÁMNAK VIRÁGOT CSOKORBA AZÉRT A SO JÓJÉ MIT ÉRTEM TET AZÓTA
A helyesírás hagy némi kívánnivalót maga után, de egy ötévestől így is szép teljesítmény. Sokszor rápillantottam ennek a könyvnek az írása közben, mint ahogy eszembe jutott megannyi, mindkét unokámhoz fűződő, nekünk sokat jelentő emlék: közös séta, játék, esti mese, beszélgetés – a mi együtt kialakított, megélt életdarabkáink.
Minden nagyszülőnek van ezernyi különleges és hétköznapi, de mindenképp erőt adó, unokájához kötődő élménye, melyekből kapcsolatukat építgetik.
Mire nagyszülők leszünk, túl vagyunk életünk változásainak sorozatán, amelyek formáltak, csiszoltak, gazdagítottak bennünket. Akik megtapasztalhatták, tudják, az egyik legszebb változás a nagyszülővé válás – minden nehézségével és kihívásával együtt.
Életünknek erről a szakaszáról, félelmeinkről és örömeinkről szeretnénk átfogó képet mutatni az olvasóknak. A nagyszülők "megszületésétől" kezdve, az unokákkal együtt töltött mindennapokon és a családi szerepek újraértelmezésének nehézségein át az "unokázás" gyakorlatáig sok-sok minden – a közös játék, az együtt főzés, de a hiszti és a "miért?"-korszak is – helyet kapott a kötetben. Reméljük, személyes történeteinkkel és praktikus tanácsainkkal segítünk leendő vagy gyakorló nagymama- és nagypapatársainknak!
Veres Mária

VERES MÁRIA szerkesztő, újságíró. Dolgozott nyomdában, könyvkiadóban, napi- és hetilapnál, magazinnál, gasztroportálnál. Szerencsésnek vallja magát, mert kedvelt időtöltése, az olvasás, egyben a munkáját is jelentette. A múlt idő csak részben helytálló, mert nem maradt hűtlen a betűkhöz. Eddig főleg mások mondatait gondozta, most nagyszülői tapasztalatai, élményei alapján szerzőtársaival könyvet írt kortársainak és a fiatalabb generációknak.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Nagyszülők és unokák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nagyszülők és unokák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  260
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  236 gr
  ISBN:
  9786155715235
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2713281 / 1173605
  Series:


  TAGS:
  Online Nagyszülők és unokák ebook, könyvet Nagyszülők és unokák FB2, Download Nagyszülők és unokák PDF , Download Nagyszülők és unokák MOBI, Online Nagyszülők és unokák könyvet, ingyenes letöltések Nagyszülők és unokák IPhone, Online könyvet Nagyszülők és unokák PDF, ingyenes Nagyszülők és unokák DJVU, ingyenes letöltések Nagyszülők és unokák TXT, letöltések Nagyszülők és unokák RTF, Online Nagyszülők és unokák FB2 , e-könyvet Nagyszülők és unokák letöltések TXT, ingyenes Nagyszülők és unokák letöltések könyvet, e-könyvet Nagyszülők és unokák download MOBI, letöltések Nagyszülők és unokák IPad, olvas Nagyszülők és unokák MOBI, olvas Nagyszülők és unokák DOC, ingyenes Nagyszülők és unokák AWZ, Download e-könyvet Nagyszülők és unokák iPad , ingyenes Nagyszülők és unokák DJVU, Download Nagyszülők és unokák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nagyszülők és unokák DVD, olvas Nagyszülők és unokák TXT, Book Nagyszülők és unokák letöltések DJVU, Nagyszülők és unokák letöltések könyvet ingyenes, Nagyszülők és unokák letöltések könyvet pdf ingyenes, Nagyszülők és unokák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nagyszülők és unokák pdf ingyenes, Nagyszülők és unokák letöltések könyvet epub ingyenes, Nagyszülők és unokák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply