Napfényvitamin letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A modern ember tragédiája, hogy rohamosan távolodik attól az optimális életmódtól, amelyre az evolúció "tervezte". E folyamat egyik lényeges velejárója, hogy házakba és légkondicionált irodákba bújtunk a nap elől. Márpedig napozás és fény nélkül D-vitamin sem termelődik az emberi szervezetben, holott erre a speciális hormonra szervezetünk minden sejtjének nagy szüksége volna.

SZENDI GÁBOR könyvében rámutat: a civilizált világ nagyvárosokba koncentrálódott népessége folyamatos D-vitamin-hiányban szenved, és ez az egyik fő oka a rák, az autoimmun betegségek, a légúti és idegrendszeri megbetegedések, valamint számos más civilizációs betegség rohamos terjedésének. Szendi összefoglalja mindazt, amit a haladó szellemű tudomány eddig megismert a napfény, a D-vitamin és a civilizációs betegségek kapcsolatáról. Rámutat arra, hogy az ember az evolúció során évmilliókig a napon élt, ezért szervezete igen magas D-vitamin-szinthez alkalmazkodott.

A szerző állítja: az egészség megfelelő életmód, nem pedig megfelelő orvosi kezelés kérdése. A nyugati orvoslás csak árral szemben úszik, amikor arra törekszik, hogy némileg javítson a népesség egyre romló egészségi állapotán, miközben – tudomást sem véve a kutatás utóbbi harminc évének eredményeiről – a D-vitamin túladagolásával riogat, és óva int a napozástól. Ne feledjük azonban: vitaminhiányt csak vitaminbevitellel lehet megszüntetni.

Az egészség bármennyit megér – szokták mondani. Ehhez képest a napfény ingyen van, a D-vitamin pedig filléres tétel. Ám amíg erre nem ébred rá a hivatalos orvoslás, addig nem tehetünk mást, mint hogy a saját kezünkbe vesszük egészségünk védelmét. Ebben segít Szendi Gábor könyve, amely forradalmian új információkat nyújt minden egészségtudatos és gyógyulni vágyó embernek, leendő gyermeke egészségéért aggódó anyának.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Napfényvitamin ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Napfényvitamin ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  280
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  252 gr
  ISBN:
  9789634750222
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2711967 / 1172731
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Napfényvitamin ebook, könyvet Napfényvitamin FB2, Download Napfényvitamin PDF , Download Napfényvitamin MOBI, Online Napfényvitamin könyvet, ingyenes letöltések Napfényvitamin IPhone, Online könyvet Napfényvitamin PDF, ingyenes Napfényvitamin DJVU, ingyenes letöltések Napfényvitamin TXT, letöltések Napfényvitamin RTF, Online Napfényvitamin FB2 , e-könyvet Napfényvitamin letöltések TXT, ingyenes Napfényvitamin letöltések könyvet, e-könyvet Napfényvitamin download MOBI, letöltések Napfényvitamin IPad, olvas Napfényvitamin MOBI, olvas Napfényvitamin DOC, ingyenes Napfényvitamin AWZ, Download e-könyvet Napfényvitamin iPad , ingyenes Napfényvitamin DJVU, Download Napfényvitamin e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Napfényvitamin DVD, olvas Napfényvitamin TXT, Book Napfényvitamin letöltések DJVU, Napfényvitamin letöltések könyvet ingyenes, Napfényvitamin letöltések könyvet pdf ingyenes, Napfényvitamin pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Napfényvitamin pdf ingyenes, Napfényvitamin letöltések könyvet epub ingyenes, Napfényvitamin ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply