Nászéjszaka letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Francesca a tizenkilencedik századi Amerika egyik leggazdagabb családjának örököse, de nehezen viseli az ezzel járó kötöttségeket: úgy érzi, az illemszabályok gúzsba kötik az életét. Ráadásul gyerekkora óta irtózik a tömegtől, és arról ábrándozik, hogy csendesen él választottja, egy hétköznapi ügyvéd oldalán. Törtető anyja azonban a vagyon mellé címet is akar szerezni a családnak, ezért egy elszegényedett angol herceget szemel ki a lánya jövendőbelijének. Nem elég, hogy szegény Francescát elszakítják a szerelmétől, még a rideg Angliába is el kell költöznie. Arra azonban végképp nem számít, hogy a nászéjszakáját olvasással fogja tölteni. Újdonsült férjét ugyanis a szerelemnél láthatólag jobban érdekli, hogy neje alaposan megismerje leendő családja történetét és az angol etikettet. Szerencsére a családfán kívül más olvasnivalót is talál: egy kurtizán naplója kerül a kezébe, amelyből megtanulhatja, hogyan csavarhatja el a szigorú herceg fejét.

Donna MacMeans szenvedélyes és egyben szellemes regényének szereplői, az újgazdag amerikai örökösnő és a konzervatív angol herceg első ránézésre nem is különbözhetnének jobban egymástól. Minél több időt töltenek azonban együtt, annál inkább rájönnek, hogy közelebb állnak egymáshoz, mint először gondolták.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Nászéjszaka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nászéjszaka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  336
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  9789636438739
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2682452 / 1157803
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Nászéjszaka ebook, könyvet Nászéjszaka FB2, Download Nászéjszaka PDF , Download Nászéjszaka MOBI, Online Nászéjszaka könyvet, ingyenes letöltések Nászéjszaka IPhone, Online könyvet Nászéjszaka PDF, ingyenes Nászéjszaka DJVU, ingyenes letöltések Nászéjszaka TXT, letöltések Nászéjszaka RTF, Online Nászéjszaka FB2 , e-könyvet Nászéjszaka letöltések TXT, ingyenes Nászéjszaka letöltések könyvet, e-könyvet Nászéjszaka download MOBI, letöltések Nászéjszaka IPad, olvas Nászéjszaka MOBI, olvas Nászéjszaka DOC, ingyenes Nászéjszaka AWZ, Download e-könyvet Nászéjszaka iPad , ingyenes Nászéjszaka DJVU, Download Nászéjszaka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nászéjszaka DVD, olvas Nászéjszaka TXT, Book Nászéjszaka letöltések DJVU, Nászéjszaka letöltések könyvet ingyenes, Nászéjszaka letöltések könyvet pdf ingyenes, Nászéjszaka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nászéjszaka pdf ingyenes, Nászéjszaka letöltések könyvet epub ingyenes, Nászéjszaka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply