Navina, a Karácsony angyala letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A lélek útja szerzőjének új kötete!

Hét este felcsendülő hét csodálatos karácsonyi történet elevenedik meg a lapok közt, melyek során az előző kötetből megismert Navina, mint angyal jelenik meg és segít a rászorulókon, fényt hoz a sötétségbe, és békével hinti meg az ünnepnapokat.

David Becker a Karácsony közeledtével a kanadai üdülőparadicsomba, Whistlerbe utazik, ahol egy hetet tölt baráti családok körében. A békére lelt, fájdalmát már elengedő férfi hamar bűvkörébe vonja a hét kisgyermeket, akik élénk színfoltokként ékítik a hatalmas, karácsonyi pompába öltözött erdei házat. Ahogy eljön az est, David a köré gyűlt gyermekeknek Navináról, egy csodás angyalról mesél, aki szent feladatának tekinti, hogy a Szeretet Ünnepén fényt és melegséget vigyen az emberek szívébe. Ettől fogva minden este más-más történetek elevenednek meg a házban, melyek mély erkölcsi és lelki tanulságokat, tanításokat tartalmaznak. Az erdei ház falai közé egy angyalszárny susogásával beköltöznek a csodák

Robert Lawson megindító és színes regénye méltó folytatása a nagysikerű első kötetnek. Szeretettel ajánljuk mindazoknak, akiket elvarázsolt A lélek útja világa, és azoknak, akik a Karácsonyt egy olyan regény társaságában szeretnék tölteni, mely meghitt és szeretetteljes hangulatával emeli az Ünnepek fényét. A Navina, a Karácsony angyala c. kötet az idei karácsonyi kínálat egyik impozáns, gyönyörű ajándéka.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Navina, a Karácsony angyala ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Navina, a Karácsony angyala ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  144
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  168 gr
  ISBN:
  9786155334290
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2652864 / 1152746  TAGS:
  Online Navina, a Karácsony angyala ebook, könyvet Navina, a Karácsony angyala FB2, Download Navina, a Karácsony angyala PDF , Download Navina, a Karácsony angyala MOBI, Online Navina, a Karácsony angyala könyvet, ingyenes letöltések Navina, a Karácsony angyala IPhone, Online könyvet Navina, a Karácsony angyala PDF, ingyenes Navina, a Karácsony angyala DJVU, ingyenes letöltések Navina, a Karácsony angyala TXT, letöltések Navina, a Karácsony angyala RTF, Online Navina, a Karácsony angyala FB2 , e-könyvet Navina, a Karácsony angyala letöltések TXT, ingyenes Navina, a Karácsony angyala letöltések könyvet, e-könyvet Navina, a Karácsony angyala download MOBI, letöltések Navina, a Karácsony angyala IPad, olvas Navina, a Karácsony angyala MOBI, olvas Navina, a Karácsony angyala DOC, ingyenes Navina, a Karácsony angyala AWZ, Download e-könyvet Navina, a Karácsony angyala iPad , ingyenes Navina, a Karácsony angyala DJVU, Download Navina, a Karácsony angyala e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Navina, a Karácsony angyala DVD, olvas Navina, a Karácsony angyala TXT, Book Navina, a Karácsony angyala letöltések DJVU, Navina, a Karácsony angyala letöltések könyvet ingyenes, Navina, a Karácsony angyala letöltések könyvet pdf ingyenes, Navina, a Karácsony angyala pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Navina, a Karácsony angyala pdf ingyenes, Navina, a Karácsony angyala letöltések könyvet epub ingyenes, Navina, a Karácsony angyala ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply