Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Egy fájón búgó hang valahonnan az Égből. A szívre helyezett parázs pergő hamuja. Akinek lábánál a tenger álmodott. Dizőz és nemzeti intézmény: Karády Katalin. Olyan gyémántragyogású csillag volt, amit itthon és a halált süvöltő orosz hómezőn ugyanúgy látni lehetett. Mert a legszebb csók volt, amit meg nem adott az élet. Égve dobták el, mert mindig izzott valami jéghideg forrósággal. Nem volt jó színésznő, csupán elhitető színésznő volt. Szögletes mozgású, tündéri trampli. Mégis talán maga Ady Endre is beleszeretett volna. Dalaival az emberek szívét csókolta meg, hogy tovább tudjanak dobogni… A háta volt zseniális, ahogy elmenni tudott. Elvitte vállán az időt, a filmjeit, a legendáját… Az ítéletet, a rá mért titokzatos büntetést kutatta, a Labirintus bejáratát. A bűnös nő, aki elkárhozni nem tud, s ezért a férfiak végzetévé lesz. De ez a végzet mindig közös. Elment, elrohant, mert elégett a szíve. Játszott a történelemmel, játszott és énekelt. Majd odahagyott huszonvalahány filmet, sikert, álmokat, s egy elveszített háborút. Átkelt az óceánon, hogy kalaposnő legyen. ,,Ne kérdezd, ki voltam, / A csókodat én akartam, / ha majd egyszer megsokalltad, / azt mondom – agyő!" Lehullott a parázs a hamvadó cigarettavégről. Végigszívták. Ő vissza sem nézett, és nem mondhatta senki, hogy AGYŐ. (Mihalicza Tamás, 1990)A Könyv Magyarul!


Letöltések Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9786155662201
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2692995 / 8126711
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére ebook, könyvet Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére FB2, Download Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére PDF , Download Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére MOBI, Online Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére könyvet, ingyenes letöltések Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére IPhone, Online könyvet Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére PDF, ingyenes Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére DJVU, ingyenes letöltések Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére TXT, letöltések Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére RTF, Online Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére FB2 , e-könyvet Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére letöltések TXT, ingyenes Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére letöltések könyvet, e-könyvet Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére download MOBI, letöltések Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére IPad, olvas Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére MOBI, olvas Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére DOC, ingyenes Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére AWZ, Download e-könyvet Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére iPad , ingyenes Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére DJVU, Download Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére DVD, olvas Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére TXT, Book Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére letöltések DJVU, Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére letöltések könyvet ingyenes, Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére letöltések könyvet pdf ingyenes, Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére pdf ingyenes, Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére letöltések könyvet epub ingyenes, Ne kérdezd, ki voltam – Egy díva emlékére ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply