Ne kérdezd, ki voltam letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Aki a sötétség éveit elfelejti, nem érdemli meg azt a napot, amely ma rásüt.

Egy fájón búgó hang valahonnan az Égből. A szívre helyezett parázs pergő hamuja. Akinek lábánál a tenger álmodott. Dizőz és nemzeti intézmény: Karády Katalin.
Olyan gyémántragyogású csillag volt, amit itthon és a halált süvöltő orosz hómezőn ugyanúgy látni lehetett. Mert a legszebb csók volt, amit meg nem adott az élet. Égve dobták el, mert mindig izzott valami jéghideg forrósággal. Nem volt jó színésznő, csupán elhitető színésznő volt. Szögletes mozgású, tündéri trampli. Mégis talán maga Ady Endre is beleszeretett volna. Dalaival az emberek szívét csókolta meg, hogy tovább tudjanak dobogni… A háta volt zseniális, ahogy elmenni tudott. Elvitte vállán az időt, a filmjeit, a legendáját… Az ítéletet, a rá mért titokzatos büntetést kutatta, a Labirintus bejáratát. A bűnös nő, aki elkárhozni nem tud, s ezért a férfiak végzetévé lesz. De ez a végzet mindig közös. Elment, elrohant, mert elégett a szíve. Játszott a történelemmel, játszott és énekelt. Majd odahagyott huszonvalahány filmet, sikert, álmokat, s egy elveszített háborút. Átkelt az óceánon, hogy kalaposnő legyen.
Ne kérdezd, ki voltam, / A csókodat én akartam, / ha majd egyszer megsokalltad, / azt mondom agyő!" Lehullott a parázs a hamvadó cigarettavégről. Végigszívták. Ő vissza sem nézett, és nem mondhatta senki, hogy AGYŐ. (Mihalicza Tamás, 1990)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ne kérdezd, ki voltam ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ne kérdezd, ki voltam ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  222
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  676 gr
  ISBN:
  9786155662034
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2688004 / 1159268
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Ne kérdezd, ki voltam ebook, könyvet Ne kérdezd, ki voltam FB2, Download Ne kérdezd, ki voltam PDF , Download Ne kérdezd, ki voltam MOBI, Online Ne kérdezd, ki voltam könyvet, ingyenes letöltések Ne kérdezd, ki voltam IPhone, Online könyvet Ne kérdezd, ki voltam PDF, ingyenes Ne kérdezd, ki voltam DJVU, ingyenes letöltések Ne kérdezd, ki voltam TXT, letöltések Ne kérdezd, ki voltam RTF, Online Ne kérdezd, ki voltam FB2 , e-könyvet Ne kérdezd, ki voltam letöltések TXT, ingyenes Ne kérdezd, ki voltam letöltések könyvet, e-könyvet Ne kérdezd, ki voltam download MOBI, letöltések Ne kérdezd, ki voltam IPad, olvas Ne kérdezd, ki voltam MOBI, olvas Ne kérdezd, ki voltam DOC, ingyenes Ne kérdezd, ki voltam AWZ, Download e-könyvet Ne kérdezd, ki voltam iPad , ingyenes Ne kérdezd, ki voltam DJVU, Download Ne kérdezd, ki voltam e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ne kérdezd, ki voltam DVD, olvas Ne kérdezd, ki voltam TXT, Book Ne kérdezd, ki voltam letöltések DJVU, Ne kérdezd, ki voltam letöltések könyvet ingyenes, Ne kérdezd, ki voltam letöltések könyvet pdf ingyenes, Ne kérdezd, ki voltam pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ne kérdezd, ki voltam pdf ingyenes, Ne kérdezd, ki voltam letöltések könyvet epub ingyenes, Ne kérdezd, ki voltam ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply