Nem mindenáron! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Zella, nyugdíjas hölgy, ám nagyon aktív életét él. Egyedül, így hát itt van az ideje, hogy álmait megvalósítsa. Írt, kölyök kora óta, de sosem volt elég ideje. Most van. Rákap az Internetre. Végre, tudja, hogy mások is olvassák gondolatait, mert kap visszajelzéseket. Boldogan evickél ebben a miliőben, mikor szárnyra kapja a siker – egy erőszakos, ám nagyon tehetséges Kiadóval rendelkező hölgy személyében. Álnéven, titokban enged a kígyó csábításának. Sikeres lesz, ami gondot okoz számára. Egy másik álmát igyekszik megvalósítani: házat vesz, távol a ,,neve nincs ország" fővárosától. És ezzel kezdetét veszi a káosz! A ház átalakítása, egy újabb könyv megírása, a berendezés, a siker kavarta rossz érzés, a bulvár-mocsok, erkölcsi, etikai korlátai, elvei, nehéz természete, a kőkemény nő, akivé az élet formálta, – egyfolytában küzd, mindennel, mindenkivel, ám leginkább saját magával. Bonyodalmak sora, melyet még tetéz, egy jóvágású, korabeli ügyvéd, akivel érzelmileg összegabalyodik. Ám Zella nem az a fajta nő, aki meghátrál a nehézségek elől, nagyon ért a bonyodalmak lerendezéséhez. Képes, még a szerelmet is visszautasítani, ha az nem olyan, mint ami az Ő normáiba belefér. Még szakításra is képes. Mikor – mert szükséges – ismét találkoznak, valami megváltozik a lelkében. A viszontlátás ráébreszti arra, hogy nem csak a maga életét, de másokét is tönkre teszi makacs viselkedése. Sok kínlódás, kompromisszum árán, de kialakítanak, egy mindkettőjük számára megfelelő életformát, aminek következtében a szép, új házban csodás napokat élnek át. Ám a nő nyughatatlan, vannak még álmai, amik megvalósítását immár ketten hajtják végre. Zella egy forgószél. Maximalista a végsőkig, a siker nem érdekli, csak addig, amíg számára okoz örömet. Pedig a siker ott lohol mellette, ám az elvei azt mondják: nem mindenáron! Egy asszony története, aki a nyugalomra vágyik, helyette kemény küzdelmek, csaták, csalódások, cinizmus, szeretet és szerelem bolygatják életét. Hattyú, a menhelyi kutya, Angus, a semmiből jött macska, emberek, akik jók, és olyanok is, akikről ez nem mondható el, – mind részei életének. Szarkazmus, érzelmek, humor, tarkítják a komoly, önvizsgálatokkal, és gyöngédséggel teli életét. Zella elvei szerint, mindent el lehet érni, ám nem mindenáron!A Könyv Magyarul!


Letöltések Nem mindenáron! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nem mindenáron! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2434157 / 8108340
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Nem mindenáron! ebook, könyvet Nem mindenáron! FB2, Download Nem mindenáron! PDF , Download Nem mindenáron! MOBI, Online Nem mindenáron! könyvet, ingyenes letöltések Nem mindenáron! IPhone, Online könyvet Nem mindenáron! PDF, ingyenes Nem mindenáron! DJVU, ingyenes letöltések Nem mindenáron! TXT, letöltések Nem mindenáron! RTF, Online Nem mindenáron! FB2 , e-könyvet Nem mindenáron! letöltések TXT, ingyenes Nem mindenáron! letöltések könyvet, e-könyvet Nem mindenáron! download MOBI, letöltések Nem mindenáron! IPad, olvas Nem mindenáron! MOBI, olvas Nem mindenáron! DOC, ingyenes Nem mindenáron! AWZ, Download e-könyvet Nem mindenáron! iPad , ingyenes Nem mindenáron! DJVU, Download Nem mindenáron! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nem mindenáron! DVD, olvas Nem mindenáron! TXT, Book Nem mindenáron! letöltések DJVU, Nem mindenáron! letöltések könyvet ingyenes, Nem mindenáron! letöltések könyvet pdf ingyenes, Nem mindenáron! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nem mindenáron! pdf ingyenes, Nem mindenáron! letöltések könyvet epub ingyenes, Nem mindenáron! ePub könyvet letöltések ingyenes.