Nem vagyok én Müller Péter! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez az önéletrajzi elemekkel tarkított, fiktív napló egy nő és a nagy Ő találkozásának történetét meséli el. Eszternek, az egyedül élő, jó humorú, általában vidám, olykor depressziós, az agyát igencsak sokat járató harmincas újságírónőnek lételeme a naplóírás, imádja ízekre szedni a világot.Bizony kíméletlenül a tolla hegyére szúrja azokat, akikkel baja van. Mindenki megkapja a magáét: a macsók és a nők, akik szolgálják a macsók társadalmát, a tudatlan áltanítók és együgyű tanítványaik, a rossz szülők, a figyelmetlen szeretők, a hatalmaskodó főnökök, az állatkínzók, a rasszisták, a tehetségtelen magamutogatók… Eszter nagy analizátor, s legfőképpen önmagát analizálja. Fáradhatatlanul boncolgatja élete történéseit, személyiségét, döntéseit, érzéseit, sőt, saját analizáló hajlamát is, melynek aligha tud megálljt parancsolni. Az élet tökéletesen hétköznapi és egészen emelkedett kérdéseire adott válaszai hol érzékenyek és költőiek, hol vadak és indulatosak, szinte mindig jó adag iróniával és öniróniával fűszerezve. Versek, képek, receptek, humor, ezotéria, útkeresés, vágyak, bánatok, haragok, szerelmek: napló. Egy szókimondó, szabadon csapongó szellem áramlása.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nem vagyok én Müller Péter! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nem vagyok én Müller Péter! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv
  Kiadó:
  Alexandra Kiadó
  Oldalak száma:
  223
  Kötés:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  0729000185349
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  SL#2103966079  TAGS:
  Online Nem vagyok én Müller Péter! ebook, könyvet Nem vagyok én Müller Péter! FB2, Download Nem vagyok én Müller Péter! PDF , Download Nem vagyok én Müller Péter! MOBI, Online Nem vagyok én Müller Péter! könyvet, ingyenes letöltések Nem vagyok én Müller Péter! IPhone, Online könyvet Nem vagyok én Müller Péter! PDF, ingyenes Nem vagyok én Müller Péter! DJVU, ingyenes letöltések Nem vagyok én Müller Péter! TXT, letöltések Nem vagyok én Müller Péter! RTF, Online Nem vagyok én Müller Péter! FB2 , e-könyvet Nem vagyok én Müller Péter! letöltések TXT, ingyenes Nem vagyok én Müller Péter! letöltések könyvet, e-könyvet Nem vagyok én Müller Péter! download MOBI, letöltések Nem vagyok én Müller Péter! IPad, olvas Nem vagyok én Müller Péter! MOBI, olvas Nem vagyok én Müller Péter! DOC, ingyenes Nem vagyok én Müller Péter! AWZ, Download e-könyvet Nem vagyok én Müller Péter! iPad , ingyenes Nem vagyok én Müller Péter! DJVU, Download Nem vagyok én Müller Péter! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nem vagyok én Müller Péter! DVD, olvas Nem vagyok én Müller Péter! TXT, Book Nem vagyok én Müller Péter! letöltések DJVU, Nem vagyok én Müller Péter! letöltések könyvet ingyenes, Nem vagyok én Müller Péter! letöltések könyvet pdf ingyenes, Nem vagyok én Müller Péter! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nem vagyok én Müller Péter! pdf ingyenes, Nem vagyok én Müller Péter! letöltések könyvet epub ingyenes, Nem vagyok én Müller Péter! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply