Nem vagyunk magunk letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ha már elmentem, szeretném, ha hallanád a hangomat a fejedben. Halld meg, amikor a legnagyobb szükséged van rá, amikor nincs benned remény, amikor Magadra maradsz. Amikor az élet kegyetlen, amikor úgy tűnik, nincs szeretet. Amikor úgy érzed, hogy kudarcot vallottál. Amikor nem tudod, hogy mi az értelme az egésznek. Amikor nem tudsz továbbmenni. Szeretném, ha akkor belőlem merítenél erőt. Szeretném, ha emlékeznél rá, hogy mennyire dédelgettelek, hogy Érted éltem. Amikor úgy érzed, hogy a világ óriásokkal van tele, akik közt eltörpülsz, amikor már azért is küzdened kell, hogy felemeld a fejed, szeretném, ha emlékeznél rá, hogy más dolgokért érdemes élni, mint amit a puszta teljesítmény jelent. Az is ér valamit, ha valaki rendes ember.
Eileen szülei a 20. század derekán Írországból vándorolnak az Egyesült Államokba, s otthonukban hol vidám, hol borús a hangulat – a vendégek számától és az elfogyasztott alkohol mennyiségétől függően. Eileen felnőve mindent elkövet, hogy maga mögött tudja gyermekkora kiábrándító közegét, és jobb életről álmodik.
Amikor férjhez megy a jóképű kutatóhoz, Edmund Learyhez, felcsillan előtte a lehetőség, hogy jólétben, szeretetben éljen, mint az ideális amerikai középosztálybeli családok. Hamar világossá válik azonban, hogy bár kétségtelenül szeretik egymást, Eileennek és Ednek más az elképzelése arról, mit jelent a boldogság, és miként lehet elérni. Életüket növekvő fellegek árnyékolják be, de ők kétségbeesetten igyekeznek fenntartani a látszatot, megőrizni jövőről szőtt álmaikat, és leküzdeni minden akadályt.
Learyék sorsát a családi boldogság és a gyarapodás ígérete határozza meg, amely a II. világháború után foglyul ejtette Amerikában a szíveket és a lelkeket. A lebilincselő és megindító regény arra figyelmeztet, hogy az élet nem csupán diadalok és vereségek főkönyve, hanem valami egészen más és több: az emberi viszonyok mélyén rejlő titok.

Matthew Thomas Bronxban született, és Queensben nőtt fel. A Chicagói Egyetemen szerzett diplomát, majd a Johns Hopkins Egyetem írói szemináriumán és az Irvine-i Kaliforniai Egyetemen tanult. Nem vagyunk magunk című regényét tizenkilenc nyelvre fordították le, számtalan díjra jelölték, s megjelenésekor a New York Times, a The Washington Post és a The Guardian is az év legjobb könyvei közé választotta.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Nem vagyunk magunk ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nem vagyunk magunk ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  657
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  712 gr
  ISBN:
  9789633106747
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2706236 / 1168889
  Fordító:


  TAGS:
  Online Nem vagyunk magunk ebook, könyvet Nem vagyunk magunk FB2, Download Nem vagyunk magunk PDF , Download Nem vagyunk magunk MOBI, Online Nem vagyunk magunk könyvet, ingyenes letöltések Nem vagyunk magunk IPhone, Online könyvet Nem vagyunk magunk PDF, ingyenes Nem vagyunk magunk DJVU, ingyenes letöltések Nem vagyunk magunk TXT, letöltések Nem vagyunk magunk RTF, Online Nem vagyunk magunk FB2 , e-könyvet Nem vagyunk magunk letöltések TXT, ingyenes Nem vagyunk magunk letöltések könyvet, e-könyvet Nem vagyunk magunk download MOBI, letöltések Nem vagyunk magunk IPad, olvas Nem vagyunk magunk MOBI, olvas Nem vagyunk magunk DOC, ingyenes Nem vagyunk magunk AWZ, Download e-könyvet Nem vagyunk magunk iPad , ingyenes Nem vagyunk magunk DJVU, Download Nem vagyunk magunk e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nem vagyunk magunk DVD, olvas Nem vagyunk magunk TXT, Book Nem vagyunk magunk letöltések DJVU, Nem vagyunk magunk letöltések könyvet ingyenes, Nem vagyunk magunk letöltések könyvet pdf ingyenes, Nem vagyunk magunk pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nem vagyunk magunk pdf ingyenes, Nem vagyunk magunk letöltések könyvet epub ingyenes, Nem vagyunk magunk ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply