Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


",,Hogy teheti meg, hogy közvetlenül a választások előtt minden osztogatás és ígéret nélkül ily szigorúan takarékos költségvetést tervez? Ártani akar saját pártjának?" -kérdezte 1989 decemberében Theo Waigel nyugatnémet pénzügyminiszter Németh Miklós kormányfőtől. ,,Ez az ország érdeke – hangzott a válasz -, és ez minden pártszempontot felülír." Németh Miklós 1988 novemberétől 1990 májusáig állt a kormány élén. Kezdetben csak a rendszer tágítására törekedhetett, ám 1989 viharos eseményei során a cél már hamarosan úgy fogalmazódott meg, hogy biztosítani kell békés körülmények között az átmenetet, és le kell rakni az eljövendő jogállam alapjait. Németh és miniszterei – a pártállamról leválva, egyedül az ország érdekét szem előtt tartva – vállalták a feladatot. Így a kormányfő 1990 tavaszán, az immár szabadon választott országgyűlés előtt elmondhatta, saját munkájuk gyümölcseként nem keserű, hanem édes szájízzel nyújthatja be kormánya lemondását. A magyarországi emlékezetben megmaradt a ,,szakértő kormány" képe, ugyanakkor a Németh-kabinetet utólag csak kevesen tartják számon a rendszerváltás aktív, az eseményeket formáló elemeként. Ennek egyik oka bizonyára az is, hogy Németh, számos kortársával ellentétben, leköszönése óta alig-alig szólalt meg az utóbbi 25 esztendőben. E könyvben most Németh Miklós beszél életéről, a rendszerváltásról s annak ismeretlen részleteiről. Mondanivalóját kiegészítik mások, akik pályáján találkoztak vele. A kötet szerzője Oplatka András történész, újságíró, a Magyar Tudományos Akadémia tagja. Évtizedeken keresztül volt állandó szerkesztője, külpolitikai szakírója a tekintélyes Neue Zürcher Zeitungnak. Számos könyve jelent meg német és magyar nyelven. A Helikon Kiadónál ez a második kötete."A Könyv Magyarul!


Letöltések Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789632274683
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2587165 / 8110482
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke ebook, könyvet Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke FB2, Download Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke PDF , Download Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke MOBI, Online Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke könyvet, ingyenes letöltések Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke IPhone, Online könyvet Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke PDF, ingyenes Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke DJVU, ingyenes letöltések Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke TXT, letöltések Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke RTF, Online Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke FB2 , e-könyvet Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke letöltések TXT, ingyenes Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke letöltések könyvet, e-könyvet Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke download MOBI, letöltések Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke IPad, olvas Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke MOBI, olvas Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke DOC, ingyenes Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke AWZ, Download e-könyvet Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke iPad , ingyenes Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke DJVU, Download Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke DVD, olvas Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke TXT, Book Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke letöltések DJVU, Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke letöltések könyvet ingyenes, Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke letöltések könyvet pdf ingyenes, Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke pdf ingyenes, Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke letöltések könyvet epub ingyenes, Németh Miklós – Mert ez az ország érdeke ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply