Nemzeti emlékhely a Hősök terén letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Minden nép és minden nemzet büszke saját történelmére és elődeire, akik a hazát, a szülőföldet naggyá tették, benépesítették, gazdagították, és ha a sors úgy hozta, akkor védték és oltalmazták. A magyar nép is mindenkor emelt fővel vállalta és vállalja múltját annak reményében, hogy a magyar nyelvet értő és beszélő honfitársaink a
közös eredetben gyökerező identitásukat megőrizhessék, és a ma élők továbbadhassák azt a jövő nemzedéknek.
A kegyelet az egyik legnemesebb emberi érzés, amelynek kifejezésére számtalan lehetőség kínálkozik. A magyar népnek ezt az érzését fejezi ki a hazánk fővárosában, Budapesten található Hősök tere, ahol elődeink monumentális alkotásokkal állítottak emléket a Haza függetlenségéért és szabadságáért küzdő és harcoló történelmi nagyjainknak, és az életüket feláldozó hőseinknek.
A Hősök terén található Millenniumi emlékmű és a Hősök emlékköve együttesét az Országgyűlés 2001-ben, a magyar állam megalapításának ezeréves évfordulója tiszteletére nemzeti emlékhellyé nyilvánította. A nemzeti emlékhely a magyar nép olyan központi kegyeleti helye, amely egyben katonai emlékhely is. A magyar nemzet fennmaradásáért folytatott évezredes küzdelem élvonalában mindig ott találjuk a katonát. A szoborcsarnokban
látható alkotások hűen tükrözik történelmi nagyjaink hadvezéri helytállását, az Árpád fejedelem és honfoglaló vezértársai előtt álló Hősök emlékköve pedig a Hazáért életüket áldozó névtelen milliók emlékét őrzi.
Szebben és méltóságteljesebben talán nem is lehetne kifejezni elődeink iránti tiszteletünket és kegyeletünket, mint ahogyan ezt a szép környezetben elhelyezett alkotások szimbolizálják. Maga a tér is e dísztelen monolit kőtömbről kapta a nevét, immár hetven esztendeje. A főváros akkori vezetése felkért minden polgárt, minden magyart, hogy “a Névtelen Hősök Emlékköve előtt, mint a nemzeti kegyelet megszentelt helyén, a tiszteletadás külső jelével, kalaplevéve tegyen tanúbizonyságot a Hősök életének megbecsüléséről, és vallja magát együvé tartozónak azokkal, akik habozás és kétség nélkül állottak sorba a nemzet életéért, a nemzet jövőjéért!”E gondolatok mais időszerűek. Minden reményünk megvan arra, hogy a megújult és megszépült patinás emlékműegyüttes régi fényében ragyogva minden arra haladót emlékeztessen és főhajtásra késztessen, s talán a nem oly távoli jövőben katonai díszőrséggel kiegészülve adózhatunk hőseink emlékének.
Ajánljuk e tartalmas és művészi kivitelű albumot mindenkinek, akit érdekel a nemzeti emlékhely története, aki tiszteletet érez a honvédők, a haza függetlenségének oltalmazói iránt. Ajánljuk a felnövekvő nemzedéknek, s mindazoknak, akik többet szeretnének tudni a magyar nép múltjának megörökítésre méltó történéseiről.
Köszönet illeti a Honvédelmi Minisztériumot, hogy felkarolta a kezdeményezést, s mindenkit, akinek munkája eredményeként e szép kötet a kegyelet méltó kifejezésére megjelenhetett. Örömmel nyújtjuk át minden kedves Olvasónak!A Könyv Magyarul!


Letöltések Nemzeti emlékhely a Hősök terén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nemzeti emlékhely a Hősök terén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  144
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  1050 gr
  ISBN:
  9639422622
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:
  2118494 / 1019744  TAGS:
  Online Nemzeti emlékhely a Hősök terén ebook, könyvet Nemzeti emlékhely a Hősök terén FB2, Download Nemzeti emlékhely a Hősök terén PDF , Download Nemzeti emlékhely a Hősök terén MOBI, Online Nemzeti emlékhely a Hősök terén könyvet, ingyenes letöltések Nemzeti emlékhely a Hősök terén IPhone, Online könyvet Nemzeti emlékhely a Hősök terén PDF, ingyenes Nemzeti emlékhely a Hősök terén DJVU, ingyenes letöltések Nemzeti emlékhely a Hősök terén TXT, letöltések Nemzeti emlékhely a Hősök terén RTF, Online Nemzeti emlékhely a Hősök terén FB2 , e-könyvet Nemzeti emlékhely a Hősök terén letöltések TXT, ingyenes Nemzeti emlékhely a Hősök terén letöltések könyvet, e-könyvet Nemzeti emlékhely a Hősök terén download MOBI, letöltések Nemzeti emlékhely a Hősök terén IPad, olvas Nemzeti emlékhely a Hősök terén MOBI, olvas Nemzeti emlékhely a Hősök terén DOC, ingyenes Nemzeti emlékhely a Hősök terén AWZ, Download e-könyvet Nemzeti emlékhely a Hősök terén iPad , ingyenes Nemzeti emlékhely a Hősök terén DJVU, Download Nemzeti emlékhely a Hősök terén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nemzeti emlékhely a Hősök terén DVD, olvas Nemzeti emlékhely a Hősök terén TXT, Book Nemzeti emlékhely a Hősök terén letöltések DJVU, Nemzeti emlékhely a Hősök terén letöltések könyvet ingyenes, Nemzeti emlékhely a Hősök terén letöltések könyvet pdf ingyenes, Nemzeti emlékhely a Hősök terén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nemzeti emlékhely a Hősök terén pdf ingyenes, Nemzeti emlékhely a Hősök terén letöltések könyvet epub ingyenes, Nemzeti emlékhely a Hősök terén ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply