Nemzetközi gazdaságtan II. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A kétkötetes mű első kötete a nemzetközi kereskedelem és versenyképesség; a második kötet pedig a nemzetközi pénzügyek, és a nyitott gazdaság makroökonómiájának kérdéseivel foglalkozik.

Az általános gyakorlatban a nemzetközi gazdaságtan két egymástól jól elhatárolható részre osztható. Az első rész a nemzetközi kereskedelem kérdéseivel foglalkozik, ez a könyv első kötetében került bemutatásra.

A Nemzetközi gazdaságtan második kötete a nemzetközi pénzügyek témakörét öleli fel.
A könyv első fejezetében a termelési tényezők nemzetközi áramlásának elméleti összefüggései kerülnek bemutatásra. A fejezet a két alapvető termelési tényező a munka és a tőke nemzetközi mozgását elemzi.
A második fejezet első részében a nemzetközi fizetési mérleg kerül bemutatásra, majd az árfolyam kerül górcső alá, külön is kiemelve az árfolyamváltozásnak a külkereskedelemre gyakorolt hatását, ezután a Nemzetközi Valuta Alap (IMF) árfolyam osztályozási rendszerével zárul a rész.
A harmadik fejezet a nyitott gazdaság makroökonómiájával foglalkozik.
A könyv utolsó fejezete a nemzetközi pénzügyi rendszer címet viseli, melyben részletesen bemutatásra kerülnek a konvertibilitás és a kulcsvalutával kapcsolatos fontosabb kérdésék, az ezüst-, és aranystandard rendszerek, bemutatásra kerül a Nagy Gazdasági Válság és az aranystandard kapcsolata, és a Bretton Woods-i rendszer történetére. Végül bemutatásra kerülnek a Nemzetközi Valuta Alap és a Világbank, melyek mind a mai napig a nemzetközi pénzügyi rendszer legfontosabb intézményei.
A könyv második kötete a glosszáriummal zárul.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Nemzetközi gazdaságtan II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nemzetközi gazdaságtan II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  166
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  290 gr
  ISBN:
  9789636383770
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2218203 / 1074234
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Nemzetközi gazdaságtan II. ebook, könyvet Nemzetközi gazdaságtan II. FB2, Download Nemzetközi gazdaságtan II. PDF , Download Nemzetközi gazdaságtan II. MOBI, Online Nemzetközi gazdaságtan II. könyvet, ingyenes letöltések Nemzetközi gazdaságtan II. IPhone, Online könyvet Nemzetközi gazdaságtan II. PDF, ingyenes Nemzetközi gazdaságtan II. DJVU, ingyenes letöltések Nemzetközi gazdaságtan II. TXT, letöltések Nemzetközi gazdaságtan II. RTF, Online Nemzetközi gazdaságtan II. FB2 , e-könyvet Nemzetközi gazdaságtan II. letöltések TXT, ingyenes Nemzetközi gazdaságtan II. letöltések könyvet, e-könyvet Nemzetközi gazdaságtan II. download MOBI, letöltések Nemzetközi gazdaságtan II. IPad, olvas Nemzetközi gazdaságtan II. MOBI, olvas Nemzetközi gazdaságtan II. DOC, ingyenes Nemzetközi gazdaságtan II. AWZ, Download e-könyvet Nemzetközi gazdaságtan II. iPad , ingyenes Nemzetközi gazdaságtan II. DJVU, Download Nemzetközi gazdaságtan II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nemzetközi gazdaságtan II. DVD, olvas Nemzetközi gazdaságtan II. TXT, Book Nemzetközi gazdaságtan II. letöltések DJVU, Nemzetközi gazdaságtan II. letöltések könyvet ingyenes, Nemzetközi gazdaságtan II. letöltések könyvet pdf ingyenes, Nemzetközi gazdaságtan II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nemzetközi gazdaságtan II. pdf ingyenes, Nemzetközi gazdaságtan II. letöltések könyvet epub ingyenes, Nemzetközi gazdaságtan II. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply