Neveljünk boldog gyereket! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Minden szülő azt kívánja, hogy gyermeke boldog legyen, és kiegyensúlyozott, elégedett felnőtté váljon. A téma szakértője, Maureen Healy szerint mindennek titka abban rejlik, hogy kellő alapot kell teremtenünk gyermekeink belső önbizalmának. Healy húszéves tapasztalattal rendelkezik a spirituális nevelés-oktatás terén, emellett fejlődési tanácsadóként is dolgozik. Számtalan szülőnek és gyereknek segített abban, hogy felfedezzék magukban az önbizalom és a boldogság közös gyökerét. Jól tudja tehát, hogy a magabiztosságot soha nem a külvilágból merítjük. Foglalkoznunk, törődnünk kell vele, hogy saját bensőnkből a helyes irányba növekedjen.
Buddhizmushoz fűződő ismereteit, gyermekpszichológiai képzettségét és a legmodernebb vizsgálatok eredményeit alapul véve Maureen Healy megosztja olvasóival mindazt a tudást, melyet megszerzett, miközben szó szerint bejárta a világot a válaszok után kutatva. Ezalatt rájött, hogyan nevelhetünk erős belső tartással rendelkező gyerekeket, mi az összefüggés a belülről fakadó önbizalom és a tartós boldogság között.
Maureen Healy gyermekek fejlődéslélektanával és nevelésével foglalkozó szakember, húszéves gyakorlattal a háta mögött. Magánpraxisának ellátása mellett hazájában és nemzetközi porondon egyaránt a fiatalok egészséges fejlődésének szószólója. Kezdettől fogva részt vett a gyermekek érzelemvilágának és boldogságának kiteljesülését célzó programokban, több népszerű blogon, például a Psychology Today weboldalán jelennek meg publikációi.
Gyakran tart előadásokat nevelésügyi konferenciákon és tanácsadási programokon, írásait közzétette a Parenting és a Health & Spirituality magazin, szerepelt az ABC, az NBC és a CW műsoraiban. Pszichológiai képzettsége és a buddhista tanokban szerzett jártassága lehetővé teszi, hogy a keleti és nyugati gondolkodásmód legjavát elegyítse, miközben irányt mutat a szülőknek. Segítséget nyújt nekik abban, hogy erősítsék gyermekeikben az optimizmust, a kötődést és a magabiztosságot. Maureen saját pszichológusi
gyakorlatában is ezeket az eszközöket használja fel.

A könyvről írták:

Maureen Healy saját kutatásainak eredményét és tapasztalatait összefoglalva bölcs tanácsokkal látja el
a szülőket és nevelőket. Megmutatja neki, miként kutassák fel és tegyék aktívvá azt a belső önbizalmat, mely minden világra jövő újszülöttben megbúvik. Ezt a könyvet minden szülőnek újra és újra el kéne olvasnia.

Michael Bernard Beckwith, a Spiritual Liberation: Fulfilling Your Souls Potential szerzője

A Neveljünk boldog gyereket azt nyújtja a szülőknek, amire már oly régóta vártunk: egy egyszerű, öt lépésből álló tervet, mely révén kibontakoztathatják gyermekeik önbizalmát, hogy minden eléjük kerülő akadállyal könnyedén megbirkózzanak.

Dr. Edward M. Hallowell, a The Childhood Roots of Adult Happiness szerzője

Maureen Healy szinte határtalan méretű tapasztalatról és jólelkűségről tanúbizonyságot téve okos és gyakorlatban is használható stratégiákat kínál a szülőknek, akik szeretnék utódaikat a magabiztosan és valódi boldogságban megélt élet felé terelgetni.

Sharon Salzberg, a Real Happiness: The Power of Meditation írója
A Könyv Magyarul!


Letöltések Neveljünk boldog gyereket! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Neveljünk boldog gyereket! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  246
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  284 gr
  ISBN:
  9786158036283
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2680247 / 1156483
  Fordító:


  TAGS:
  Online Neveljünk boldog gyereket! ebook, könyvet Neveljünk boldog gyereket! FB2, Download Neveljünk boldog gyereket! PDF , Download Neveljünk boldog gyereket! MOBI, Online Neveljünk boldog gyereket! könyvet, ingyenes letöltések Neveljünk boldog gyereket! IPhone, Online könyvet Neveljünk boldog gyereket! PDF, ingyenes Neveljünk boldog gyereket! DJVU, ingyenes letöltések Neveljünk boldog gyereket! TXT, letöltések Neveljünk boldog gyereket! RTF, Online Neveljünk boldog gyereket! FB2 , e-könyvet Neveljünk boldog gyereket! letöltések TXT, ingyenes Neveljünk boldog gyereket! letöltések könyvet, e-könyvet Neveljünk boldog gyereket! download MOBI, letöltések Neveljünk boldog gyereket! IPad, olvas Neveljünk boldog gyereket! MOBI, olvas Neveljünk boldog gyereket! DOC, ingyenes Neveljünk boldog gyereket! AWZ, Download e-könyvet Neveljünk boldog gyereket! iPad , ingyenes Neveljünk boldog gyereket! DJVU, Download Neveljünk boldog gyereket! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Neveljünk boldog gyereket! DVD, olvas Neveljünk boldog gyereket! TXT, Book Neveljünk boldog gyereket! letöltések DJVU, Neveljünk boldog gyereket! letöltések könyvet ingyenes, Neveljünk boldog gyereket! letöltések könyvet pdf ingyenes, Neveljünk boldog gyereket! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Neveljünk boldog gyereket! pdf ingyenes, Neveljünk boldog gyereket! letöltések könyvet epub ingyenes, Neveljünk boldog gyereket! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply