Nevezd csak szeretetnek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Egyetlen könyvet ismerek behatóan, azaz mindennel együtt, ami és aki vagyok: a Bibliát. Szilánkos töredékek és nagy ívű elbeszélések, istentelen családtörténetek és sötét szerelmek: egy cenzúrázatlan, véres és boldog megváltástörténet dokumentuma, aminek már a gyermekkoromban saját jogú szereplőjévé lettem. Esténként, fogságunk éveiben anyám nyitotta meg a könyvet, és a petróleumlámpa ugráló lángjánál felolvasta a napi szakaszt, én meg minden szavát értettem. Egyiptom, igen, itt élünk most, a szolgaság házában. A Vörös-tenger pedig, igen, a szétterülő Duna kiismerhetetlen deltája. Apám meg, ez a szép tekintetű Mózes, akit én nem ismertem, majd eljön, és kivezet bennünket innen, most még a magányos csipkebokor lángra lobbanását és a tűzből beszélő Mindenható rejtélyes utasításait várja, egy kietlen és puszta börtöncellában, valahol. És úgy lőn minden, tökéletesen, az Írás szerint. De utána újabb, ismeretlen egyiptomok és némaságba burkolózott csipkebokrok állták el az utat, és még csak nem is odakünn. Megnyitom, elolvasom, hangos szóval, a napi szakaszt. És írom, tovább, az egyetlen könyvet.
Visky AndrásA Könyv Magyarul!


Letöltések Nevezd csak szeretetnek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nevezd csak szeretetnek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  133
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  9789636766108
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2709835 / 1171244  TAGS:
  Online Nevezd csak szeretetnek ebook, könyvet Nevezd csak szeretetnek FB2, Download Nevezd csak szeretetnek PDF , Download Nevezd csak szeretetnek MOBI, Online Nevezd csak szeretetnek könyvet, ingyenes letöltések Nevezd csak szeretetnek IPhone, Online könyvet Nevezd csak szeretetnek PDF, ingyenes Nevezd csak szeretetnek DJVU, ingyenes letöltések Nevezd csak szeretetnek TXT, letöltések Nevezd csak szeretetnek RTF, Online Nevezd csak szeretetnek FB2 , e-könyvet Nevezd csak szeretetnek letöltések TXT, ingyenes Nevezd csak szeretetnek letöltések könyvet, e-könyvet Nevezd csak szeretetnek download MOBI, letöltések Nevezd csak szeretetnek IPad, olvas Nevezd csak szeretetnek MOBI, olvas Nevezd csak szeretetnek DOC, ingyenes Nevezd csak szeretetnek AWZ, Download e-könyvet Nevezd csak szeretetnek iPad , ingyenes Nevezd csak szeretetnek DJVU, Download Nevezd csak szeretetnek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nevezd csak szeretetnek DVD, olvas Nevezd csak szeretetnek TXT, Book Nevezd csak szeretetnek letöltések DJVU, Nevezd csak szeretetnek letöltések könyvet ingyenes, Nevezd csak szeretetnek letöltések könyvet pdf ingyenes, Nevezd csak szeretetnek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nevezd csak szeretetnek pdf ingyenes, Nevezd csak szeretetnek letöltések könyvet epub ingyenes, Nevezd csak szeretetnek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply