Nézzük meg az építkezést! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mit emel fel a daru? Hogyan kerül a beton az alapba? Hogy kerül a cserép a háztetőre?

Markológépek, döngölők, daruk. Melyik gyerek nem áll meg a hatalmas és színes gépek mellett, amikor az utcán sétál? A kisgyermekek a számukra íródott, közérthető nyelvezetű szövegből nemcsak a gépek felépítését és szerkezetétet ismerhetik meg, hanem azt is megtudhatják, hogyan épül fel a ház: miért van szükség az alapozásra és a háztetőre. A kedves hangvételű történetben Peti még finom falatokkal is megkínálja Bandi bácsit a szomszéd építkezésen. Kisgyermekünkkel a közös könyvlapozgatás után a homokozóban el is játszhatjuk, amit a könyv lapjain megismertünk.

Az ismeretterjesztő tartalom mellett minden füzetben kvízkérdések, böngészők, labirintusjátékok és egyéb vidám feladványok várják a kicsiket.

2 éves kortól ajánljuk.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Nézzük meg az építkezést! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nézzük meg az építkezést! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  24
  Borító:
  IRKAFŰZÖTT
  Súly:
  70 gr
  ISBN:
  9789632944999
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712741 / 1173171
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Nézzük meg az építkezést! ebook, könyvet Nézzük meg az építkezést! FB2, Download Nézzük meg az építkezést! PDF , Download Nézzük meg az építkezést! MOBI, Online Nézzük meg az építkezést! könyvet, ingyenes letöltések Nézzük meg az építkezést! IPhone, Online könyvet Nézzük meg az építkezést! PDF, ingyenes Nézzük meg az építkezést! DJVU, ingyenes letöltések Nézzük meg az építkezést! TXT, letöltések Nézzük meg az építkezést! RTF, Online Nézzük meg az építkezést! FB2 , e-könyvet Nézzük meg az építkezést! letöltések TXT, ingyenes Nézzük meg az építkezést! letöltések könyvet, e-könyvet Nézzük meg az építkezést! download MOBI, letöltések Nézzük meg az építkezést! IPad, olvas Nézzük meg az építkezést! MOBI, olvas Nézzük meg az építkezést! DOC, ingyenes Nézzük meg az építkezést! AWZ, Download e-könyvet Nézzük meg az építkezést! iPad , ingyenes Nézzük meg az építkezést! DJVU, Download Nézzük meg az építkezést! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nézzük meg az építkezést! DVD, olvas Nézzük meg az építkezést! TXT, Book Nézzük meg az építkezést! letöltések DJVU, Nézzük meg az építkezést! letöltések könyvet ingyenes, Nézzük meg az építkezést! letöltések könyvet pdf ingyenes, Nézzük meg az építkezést! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nézzük meg az építkezést! pdf ingyenes, Nézzük meg az építkezést! letöltések könyvet epub ingyenes, Nézzük meg az építkezést! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply