Női aforizmák és bölcsességek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az ember őskorával foglalkozó tudósok között közmegegyezés volt: a kutyát a férfi nevelte ki elárvult farkas-, esetleg sakálkölykökből. Ma már tudják, hogy ez nem egészen így volt. Az elpusztított szülőjű kölyköknek tejre volt szükségük. Csakhogy akkor még nem volt az ember barlangja vagy lombsátra körül se tehén, se juh, még kecske sem. Csak anyatej létezett. Őskismamák emelték mellükhöz az apró farkaskölyköket: az erdőbe került kisgyereket szoptató farkas meséje, lett légyen szó A dzsungel könyvének főszereplőjéről, Maugliról vagy a hatalmas római birodalom magjának alapítóiról, Romulusról és Rémusról, fordítva igaz. S hogy miért történt ez így? Mert ilyenek a nők.
Már ha lehet tudni, hogy milyenek. Titkaik egyike az, hogy egyik ilyen, a másik olyan. Sőt ugyanazok a nők lehetnek egészen mások is, attól függően, hogy aggódó anya vagy lázadó tini, meny vagy anyós, szívtipró démon vagy kemény "rámenedzser" szerepét osztja ki rájuk éppen a sors. Különösen a huszonegyedik század nyugati kultúrájában. Mindent tudnak, amit a férfiak, ráadásul egy kicsit jobban is csinálják, a mindenütt létező előítéletek miatt.
Szóval míg mi, emberi hímek tudvalevőleg nem tudunk gyereket szülni, a nők mindent tudnak, amit a férfiak. Az orvostudomány is segít nekik. Lassan már nincs is ránk szükség. A természet ismeri a férfi nélküli fajfenntartás módját… De van egy óriási szerencsénk: valamiért szeretnek minket. Férjként, haverként, pasiként, nőként, fiúgyerekként vagy az élet egyéb szerepeiben. Pedig gyakran "rossz kutyák" vagyunk. Ám igazából emberről, családról, szeretetről, szerelemről, szóval életről szól az asszonyi bölcsesség. És érdemes figyelni a nők gondolataira: nemcsak a többi nőnek, hanem minden férfinak, aki tudni szeretné, milyenek a nők. Nemcsak bőrük felületén, nemcsak arcukon a smink alatt, még csak nem is szívükben, hanem homlokuk mögött, a gondolataikban.
Az utóbbiakból ez az első válogatás nehéz és szép anyanyelvünkön.A Könyv Magyarul!


Letöltések Női aforizmák és bölcsességek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Női aforizmák és bölcsességek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  13.5 x 20.5 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  405
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  ISBN:
  9638717912
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:


  TAGS:
  Online Női aforizmák és bölcsességek ebook, könyvet Női aforizmák és bölcsességek FB2, Download Női aforizmák és bölcsességek PDF , Download Női aforizmák és bölcsességek MOBI, Online Női aforizmák és bölcsességek könyvet, ingyenes letöltések Női aforizmák és bölcsességek IPhone, Online könyvet Női aforizmák és bölcsességek PDF, ingyenes Női aforizmák és bölcsességek DJVU, ingyenes letöltések Női aforizmák és bölcsességek TXT, letöltések Női aforizmák és bölcsességek RTF, Online Női aforizmák és bölcsességek FB2 , e-könyvet Női aforizmák és bölcsességek letöltések TXT, ingyenes Női aforizmák és bölcsességek letöltések könyvet, e-könyvet Női aforizmák és bölcsességek download MOBI, letöltések Női aforizmák és bölcsességek IPad, olvas Női aforizmák és bölcsességek MOBI, olvas Női aforizmák és bölcsességek DOC, ingyenes Női aforizmák és bölcsességek AWZ, Download e-könyvet Női aforizmák és bölcsességek iPad , ingyenes Női aforizmák és bölcsességek DJVU, Download Női aforizmák és bölcsességek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Női aforizmák és bölcsességek DVD, olvas Női aforizmák és bölcsességek TXT, Book Női aforizmák és bölcsességek letöltések DJVU, Női aforizmák és bölcsességek letöltések könyvet ingyenes, Női aforizmák és bölcsességek letöltések könyvet pdf ingyenes, Női aforizmák és bölcsességek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Női aforizmák és bölcsességek pdf ingyenes, Női aforizmák és bölcsességek letöltések könyvet epub ingyenes, Női aforizmák és bölcsességek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply