Nők a harmadik évezredben letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mohás Lívia ismét izgalmas témával szólítja meg AZ olvasót: a nőkről ír, de nem csupán a nőkhöz szól. Tanulságos történetek gyűjteménye e könyv, melyek szereplőit a kitűnő író-pszichológus saját praxisának eseteiből válogatta. Nem általában beszélek a harmadik évezred asszonyairól. Könyvemben csupán azokkal a mai nőkkel találkozhat AZ olvasó, akik intelligenciájuk dacára ügyetlenül vezetik életüket, míg rá nem döbbennek, hogy ez így nem mehet tovább. Csalódásokkal, megroppanásokkal, kiábrándulással találkozhat, melyek elszenvedői homokba dugott fejjel tétlenül és tehetetlenül várakoztak, míg egy napon aztán rászánták magukat arra, hogy valakivel, a pszichológussal, aki tapasztalt és titoktartó, megbeszéljék: mit lehetne tenni? Olyan sorsokról olvashatnak a könyvben, melyekben gyakran érthetetlen és értelmetlen csatározások, s olykor kegyetlen játszmák zajlanak. Játszmák, melyekben egyik a másikat kihasználja, s melyekben a nő sokszor csak alig más, mint szexuális használati tárgy.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nők a harmadik évezredben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nők a harmadik évezredben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  186
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  140 gr
  ISBN:
  9789632480497
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2196828 / 1049218
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Nők a harmadik évezredben ebook, könyvet Nők a harmadik évezredben FB2, Download Nők a harmadik évezredben PDF , Download Nők a harmadik évezredben MOBI, Online Nők a harmadik évezredben könyvet, ingyenes letöltések Nők a harmadik évezredben IPhone, Online könyvet Nők a harmadik évezredben PDF, ingyenes Nők a harmadik évezredben DJVU, ingyenes letöltések Nők a harmadik évezredben TXT, letöltések Nők a harmadik évezredben RTF, Online Nők a harmadik évezredben FB2 , e-könyvet Nők a harmadik évezredben letöltések TXT, ingyenes Nők a harmadik évezredben letöltések könyvet, e-könyvet Nők a harmadik évezredben download MOBI, letöltések Nők a harmadik évezredben IPad, olvas Nők a harmadik évezredben MOBI, olvas Nők a harmadik évezredben DOC, ingyenes Nők a harmadik évezredben AWZ, Download e-könyvet Nők a harmadik évezredben iPad , ingyenes Nők a harmadik évezredben DJVU, Download Nők a harmadik évezredben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nők a harmadik évezredben DVD, olvas Nők a harmadik évezredben TXT, Book Nők a harmadik évezredben letöltések DJVU, Nők a harmadik évezredben letöltések könyvet ingyenes, Nők a harmadik évezredben letöltések könyvet pdf ingyenes, Nők a harmadik évezredben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nők a harmadik évezredben pdf ingyenes, Nők a harmadik évezredben letöltések könyvet epub ingyenes, Nők a harmadik évezredben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply