Nostradamus! Most én mondom… letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Manapság már a legtöbb ember érzi, hogy az emberiség és a Föld sorsa fordulóponthoz ért. Két világkorszak határánál állunk. Sejthető hogy az eddigi szabályok kezdenek nem működni, az újakat meg még nem ismerjük. Sokan fordulnak a legkülönfélébb jövendölések felé. De mit ér az a próféta vagy látnok, aki megjövendöli – akármilyen nagy pontossággal – a hátborzongató jövőt, ám nem mondja meg, hogyan jutottunk ide és mi a módja, hogy elkerüljük az elkerülhető tragédiákat. Ez a könyv kísérletet tesz arra, hogy megmutassa azokat a kozmikus, energetikai szabályokat, amelyek a mai, nyugati típusú civilizáció kiteljesedéséhez vezettek. Ezek a szabályok eddig is ismertek voltak, azonban még nem kísérelték meg a történelem ilyetén alakulását általuk igazolni. Az elmúlt világkorszak része az emberiség evolúciós fejlődésének. Ahhoz, hogy megértsük, merre tartunk a fejlődésben, ismernünk kell, hogy most hol tartunk! Jelen helyzetünket pedig csak úgy érthetjük meg, ha azt is ismerjük, hogy honnan indultunk el. Ahhoz, hogy valahová eljussunk, ismernünk kell az utat: honnan hová megyünk. A jelen tanácstalansága azt mutatja, hogy fogalmunk sincs az egészről; vakon ténfergünk, miközben azt gondoljuk, tudatos lények vagyunk. Képzeljük el az elmúlt világkorszakot egy olyan útnak, ahol bekötött szemmel kellett megküzdeni a legkülönfélébb akadályokkal. Érzékeltük, ha ütköztünk, és másztunk is – ha így tudtunk továbbjutni. Olykor visszazuhantunk, de haladni kellett az ismeretlen sötétségben. Egyszer csak itt állunk egy hatalmas fal előtt, nekünk pedig megmaradásunk érdekében ezt a falat át kell ugornunk. Csak egyszer kísérletezhetünk. Nem hibázhatunk! Hatalmas lendületet véve, minden akaratunkat összeszedve – ugorni kell. Vegyük le a szemünkről a kötést végre; ismerjük fel, hogy lehetetlen visszafelé elindulni. Nekifutni… és átugrani a falat az egyetlen helyes időpillanatban. A múlt energetikai elemzésével ehhez a tiszta látáshoz nyújthat segítséget a könyv. Csak sorsfordító csomópontokat emel ki. Megmutatja a tudás útvonalát Sumeriától Egyiptomon keresztül a zsidó, majd a magyar küldetésig. Újfajta polaritásba helyezi a krisztusi tanítás indulását és továbbélésének fenntartó energiáit. A múlt energetikai törvényszerűsége megmutatja a jövő lehetséges irányát, így a lehetőséget ahhoz, hogy minél kisebb traumákkal kelljen elviselni a korszakváltás keserveit.A Könyv Magyarul!


Letöltések Nostradamus! Most én mondom… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nostradamus! Most én mondom… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  16.7 x 23.8 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  216
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9630037920
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2000
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Nostradamus! Most én mondom… ebook, könyvet Nostradamus! Most én mondom… FB2, Download Nostradamus! Most én mondom… PDF , Download Nostradamus! Most én mondom… MOBI, Online Nostradamus! Most én mondom… könyvet, ingyenes letöltések Nostradamus! Most én mondom… IPhone, Online könyvet Nostradamus! Most én mondom… PDF, ingyenes Nostradamus! Most én mondom… DJVU, ingyenes letöltések Nostradamus! Most én mondom… TXT, letöltések Nostradamus! Most én mondom… RTF, Online Nostradamus! Most én mondom… FB2 , e-könyvet Nostradamus! Most én mondom… letöltések TXT, ingyenes Nostradamus! Most én mondom… letöltések könyvet, e-könyvet Nostradamus! Most én mondom… download MOBI, letöltések Nostradamus! Most én mondom… IPad, olvas Nostradamus! Most én mondom… MOBI, olvas Nostradamus! Most én mondom… DOC, ingyenes Nostradamus! Most én mondom… AWZ, Download e-könyvet Nostradamus! Most én mondom… iPad , ingyenes Nostradamus! Most én mondom… DJVU, Download Nostradamus! Most én mondom… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nostradamus! Most én mondom… DVD, olvas Nostradamus! Most én mondom… TXT, Book Nostradamus! Most én mondom… letöltések DJVU, Nostradamus! Most én mondom… letöltések könyvet ingyenes, Nostradamus! Most én mondom… letöltések könyvet pdf ingyenes, Nostradamus! Most én mondom… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nostradamus! Most én mondom… pdf ingyenes, Nostradamus! Most én mondom… letöltések könyvet epub ingyenes, Nostradamus! Most én mondom… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply