Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


éták a monarchiabeli Kolozsváron

A fiatal történész közel egy évtizednyi tudományos vizsgálódásai eredményeként megszületett és zömében publikált írások a ,,hosszú 19. század" második felének Kolozsvárjára fókuszálnak, némiképp pótolva korszak történeti irodalmában jelentkező tematikus űrt.
A kötetben helyet kapó tíz tanulmány jórészt a vidéki nagyváros boldog békeidőbeli hangulatát idézi fel, és felvillant néhány filmkockát a világháborús hátország történéseiből is.
Két tanulmány az előrelépések és megtorpanások hullámgörbéjét vázolja föl, a látókör központjában a modernizáció két fontos komponense áll: az urbanizáció és a társadalom szerkezetében történt változások kevéssé ismert aspektusai. A kávéházak tematikáját boncolgató írásokban a történetiség, a jogszabályi környezet, és a fogyasztói szokások vizsgálata egyaránt hangsúlyt kap. Újszerű problémafelvetés a helyi prostitúció szabályozása is, melynek vizsgálata országos összehasonlításban történik.
A világháború idején a hátországi életében sajátos szerepet betöltő hírlapok teljességre törekvő bemutatása újabb adalékokkal szolgál Kolozsvár sajtótörténeti irodalmához. Végül egy jól artikulált tematikus blokkot alkot a személyes dokumentumokat történeti kútfőként hasznosító négy tanulmány.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  348
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  310 gr
  ISBN:
  9789739373616
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:
  2101515 / 1123287
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán ebook, könyvet Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán FB2, Download Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán PDF , Download Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán MOBI, Online Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán könyvet, ingyenes letöltések Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán IPhone, Online könyvet Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán PDF, ingyenes Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán DJVU, ingyenes letöltések Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán TXT, letöltések Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán RTF, Online Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán FB2 , e-könyvet Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán letöltések TXT, ingyenes Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán letöltések könyvet, e-könyvet Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán download MOBI, letöltések Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán IPad, olvas Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán MOBI, olvas Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán DOC, ingyenes Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán AWZ, Download e-könyvet Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán iPad , ingyenes Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán DJVU, Download Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán DVD, olvas Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán TXT, Book Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán letöltések DJVU, Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán letöltések könyvet ingyenes, Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán letöltések könyvet pdf ingyenes, Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán pdf ingyenes, Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán letöltések könyvet epub ingyenes, Nyilvánosság és magánélet a békeidők Kolozsvárán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply