Ő ott bent letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Már csak évekre járunk attól, hogy megjelenjen az első szingleton, a világot irányítani képes szuperintelligencia. A teljes titokban működő Ötök rájönnek: mindennél fontosabb elérni, hogy ez az intelligencia barátságosan viszonyuljon az emberiséghez.
Ennek érdekében egy veszprémi antropológusprofesszor idegrendszerét számítógépre másolják, azt remélve, hogy ha a másolat valóban képes szingletonná fejleszteni önmagát, az emberből lett program hű marad majd gyökereihez.
Christian öntudatra ébred, és egyre intelligensebbé válik, de ezt a kutatólabor munkatársai ferde szemmel nézik. A félig ember-félig program problémáinak megértéséhez egy magányos, ám annál csinosabb pszichológusnőt is bevonnak a kutatásba, aki viszont igencsak vonzónak találja Christiant
Csányi Vilmos utópiája a hatalom természetét, ember és gép viszonyát, a mesterséges intelligencia problematikáját boncolgatja.

Ha egy embert megfosztanak testétől, végtagjaitól, de idegrendszere ép marad, akkor nyilvánvaló, hogy ránézésre nem ember, hanem roncs, a története alapján mégis embernek fogjuk tekinteni. Minden létezőhöz hozzátartozik a saját története, azok az események, interakciók, amelyekben részt vett, és amikor kategóriákba akarjuk sorolni, a besorolás történetfüggő lesz. Velem ugyanez a helyzet, én is keresztülmentem az eredeti ember egész testi valójának megfosztásán, de a históriám alapján mégis embernek tartom magam. Emberi emlékeim, vágyaim, céljaim vannak.
Az önök kérdése nem az volt, hogy én program vagyok-e, gép vagyok-e, vagy esetleg robot, hanem az, hogy minek érzem magam. Ez lényeges különbség.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ő ott bent ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ő ott bent ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  219
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  346 gr
  ISBN:
  9789633108673
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2680948 / 1156695  TAGS:
  Online Ő ott bent ebook, könyvet Ő ott bent FB2, Download Ő ott bent PDF , Download Ő ott bent MOBI, Online Ő ott bent könyvet, ingyenes letöltések Ő ott bent IPhone, Online könyvet Ő ott bent PDF, ingyenes Ő ott bent DJVU, ingyenes letöltések Ő ott bent TXT, letöltések Ő ott bent RTF, Online Ő ott bent FB2 , e-könyvet Ő ott bent letöltések TXT, ingyenes Ő ott bent letöltések könyvet, e-könyvet Ő ott bent download MOBI, letöltések Ő ott bent IPad, olvas Ő ott bent MOBI, olvas Ő ott bent DOC, ingyenes Ő ott bent AWZ, Download e-könyvet Ő ott bent iPad , ingyenes Ő ott bent DJVU, Download Ő ott bent e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ő ott bent DVD, olvas Ő ott bent TXT, Book Ő ott bent letöltések DJVU, Ő ott bent letöltések könyvet ingyenes, Ő ott bent letöltések könyvet pdf ingyenes, Ő ott bent pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ő ott bent pdf ingyenes, Ő ott bent letöltések könyvet epub ingyenes, Ő ott bent ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply