Ölelni és ölre menni letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Miért érzem úgy, hogy nem vagyok elég jó?
Miért reagálok sokszor úgy, ahogyan nem is akarok?
Mit tegyek, hogy a gyerekeim jobb testvérek legyenek?

Talán nem gondolnánk, de családi, munkahelyi konfliktusaink egyik oka testvérkapcsolataink minősége, a szüleink sokszor tudattalan kivételezése, eltérő bánásmódjuk, a születési sorban elfoglalt helyünk, vagy éppen testvéreink hiánya lehet. A testvérek az egyik legfőbb tényezőt jelentik énképünk kialakulásában és abban, hogy miként bánunk a körülöttünk élőkkel. Velük tanuljuk meg az együttműködést, az egészséges versenyt, de a tökéletlen testvérkapcsolatok okozhatnak túlzott rivalizálást, féltékenységet vagy sok más tünetet is.
A hiánypótló kötetben a szerző terápiás esetei és a legújabb kutatási eredmények alapján mutatja be az egyik legmeghatározóbb kapcsolatunk dinamikáját. Ismerteti a testvérviszonyok eltérő hatásait a gyermekeinkre, a felnőttkori életünkre, a párkapcsolatunkra, hasznos tesztjei és gyakorlatai segítségével pedig nem csupán gyermekeinket, hanem saját magunkat és testvéreinket is jobban megismerhetjük, megérthetjük, így szülőként, testvérként vagy egykeként is harmonikusabbá válhatnak kapcsolataink, és mi magunk is.

L. Stipkovits Erikával személyesen is találkozhat legújabb könyvének bemutatóján, 2016. november 9-én, 18:30-tól a Budapest Music Centerben.

L. Stipkovits Erika klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, hipnoterapeuta. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik pszichés és személyiségzavarok, családi, párkapcsolati és életvezetési problémák feltárásában és kezelésében. Számos helyen tanít, rendszeresen publikál és országszerte tart előadásokat. Az Integratív Pszichoterápiás Egyesület, a Magyar Hipnózis Egyesület, a Magyar Orvosi Kamara és a Magyar Pszichológiai Társaság tagja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ölelni és ölre menni ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ölelni és ölre menni ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  432
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  650 gr
  ISBN:
  9789633043813
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2690541 / 1160841
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Ölelni és ölre menni ebook, könyvet Ölelni és ölre menni FB2, Download Ölelni és ölre menni PDF , Download Ölelni és ölre menni MOBI, Online Ölelni és ölre menni könyvet, ingyenes letöltések Ölelni és ölre menni IPhone, Online könyvet Ölelni és ölre menni PDF, ingyenes Ölelni és ölre menni DJVU, ingyenes letöltések Ölelni és ölre menni TXT, letöltések Ölelni és ölre menni RTF, Online Ölelni és ölre menni FB2 , e-könyvet Ölelni és ölre menni letöltések TXT, ingyenes Ölelni és ölre menni letöltések könyvet, e-könyvet Ölelni és ölre menni download MOBI, letöltések Ölelni és ölre menni IPad, olvas Ölelni és ölre menni MOBI, olvas Ölelni és ölre menni DOC, ingyenes Ölelni és ölre menni AWZ, Download e-könyvet Ölelni és ölre menni iPad , ingyenes Ölelni és ölre menni DJVU, Download Ölelni és ölre menni e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ölelni és ölre menni DVD, olvas Ölelni és ölre menni TXT, Book Ölelni és ölre menni letöltések DJVU, Ölelni és ölre menni letöltések könyvet ingyenes, Ölelni és ölre menni letöltések könyvet pdf ingyenes, Ölelni és ölre menni pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ölelni és ölre menni pdf ingyenes, Ölelni és ölre menni letöltések könyvet epub ingyenes, Ölelni és ölre menni ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply