Ön itt áll – Az infodesignról letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az infodesign mibenlétét, a tájékoztatás és tájékozódás designelemeit és feladatkörét járja körbe Maczó Péter designkönyve. Mi is az az infodesign, mi a funkciója, milyen designelemekkel könnyíthetjük meg például a városi közlekedést, az információk áramlását, az egyértelmű, minden ember számára érthető tájékoztatást. Az infodesign többnyire az épített környezetbe beleágyazva segíti elő a kommunikációt, ekképpen igen fontos részét képezi a tervezőgrafikának. Az infodesign közvetítő szerepet tölt be az információ és a befogadó között, épp ezért napjaink grafikusa, designerei, várostervezői, építészei, az emberi kommunikációval foglalkozó szakemberek számára elengedhetetlen az alapos ismerete.
Az életben való eligazodáshoz az embereknek tájékozódniuk kell – ebben segít a jól működő infodesign, a jól tervezett designelemekkel felépülő információs táblák, feliratok, tájékoztatók. Ma már nincsen útszakasz útjelző tábla nélkül, ház felirat nélkül, nincs kapu számozatlanul, vagy gondoljunk csak a levelesládák információira, ez maga az infografika, infodesign kicsiben. Az infodesign új kifejezés, melynek létrejöttél a modern kor tette szükségessé. Mindennapjainkban számos jelzés, jel, felirat irányítja útjainkat. Közlekedési táblák, forgalmi, közúti és rendészeti jelzések, tömegközlekedési tájékoztató rendszerek könnyíthetik meg eligazodásunkat.
A szerzőről: Maczó Péter 1949-ben született Budapesten. 1977-ben nyomdamérnöki diplomával került a Magyar Iparművészeti Főiskolára. 1982 óta oktat a főiskola typografikai tanszékén, majd 1988-tól megszűnéséig a gyakorlati képzés intézetének igazgatója. Egyetemi adjunktus, az 1985-ben indított felsőfokú tipográfusképzés vezetője.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ön itt áll – Az infodesignról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ön itt áll – Az infodesignról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  328
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1082 gr
  ISBN:
  9789632442228
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2213534 / 1069185
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Ön itt áll – Az infodesignról ebook, könyvet Ön itt áll – Az infodesignról FB2, Download Ön itt áll – Az infodesignról PDF , Download Ön itt áll – Az infodesignról MOBI, Online Ön itt áll – Az infodesignról könyvet, ingyenes letöltések Ön itt áll – Az infodesignról IPhone, Online könyvet Ön itt áll – Az infodesignról PDF, ingyenes Ön itt áll – Az infodesignról DJVU, ingyenes letöltések Ön itt áll – Az infodesignról TXT, letöltések Ön itt áll – Az infodesignról RTF, Online Ön itt áll – Az infodesignról FB2 , e-könyvet Ön itt áll – Az infodesignról letöltések TXT, ingyenes Ön itt áll – Az infodesignról letöltések könyvet, e-könyvet Ön itt áll – Az infodesignról download MOBI, letöltések Ön itt áll – Az infodesignról IPad, olvas Ön itt áll – Az infodesignról MOBI, olvas Ön itt áll – Az infodesignról DOC, ingyenes Ön itt áll – Az infodesignról AWZ, Download e-könyvet Ön itt áll – Az infodesignról iPad , ingyenes Ön itt áll – Az infodesignról DJVU, Download Ön itt áll – Az infodesignról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ön itt áll – Az infodesignról DVD, olvas Ön itt áll – Az infodesignról TXT, Book Ön itt áll – Az infodesignról letöltések DJVU, Ön itt áll – Az infodesignról letöltések könyvet ingyenes, Ön itt áll – Az infodesignról letöltések könyvet pdf ingyenes, Ön itt áll – Az infodesignról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ön itt áll – Az infodesignról pdf ingyenes, Ön itt áll – Az infodesignról letöltések könyvet epub ingyenes, Ön itt áll – Az infodesignról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply