Online kampányok csúcsra járatva letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Ha te vagy az a vállalkozó, aki beletette a munkát és email listát, vevőbázist, követőket gyűjtött maga köré, akkor ez a könyv megmutatja, hogyan élvezd végre az erőfeszítéseid gyümölcsét és hogyan profitálj a meglévő követőidből.
Az új vevők szerzése nehézkes és nem tudsz rajtuk kellő nyereséget realizálni, a hirdetési költségek miatt. A vállalkozásodban akkor fogsz érdemi, szemmel látható bevételeket termelni, ha rendszeresen kampányokat szervezel a meglévő követőidnek, korábbi vásárlóidnak.
Tudjuk ezt onnan, hogy mi is a kampányainkból élünk. A nulláról közel 50 milliós bevételre kampányoltuk magunkat (a könyv szerzői), alig 1 év alatt.
Több, mint 7 sikeres kampányt toltunk le az elmúlt 1,5 évben és 2.000 fősről 10.000 fősre dagadt a követőtáborunk. Sikerült kitapasztalnunk egy olyan kampányolási stratégiát, mellyel maximalizálni tudjuk bevételeinket, anélkül, hogy halálra idegesítenénk követőinket. Míg egy hagyományos kampány listát éget, addig a miénk listát épít.
Ebben a könyvben azt mutatjuk meg neked, hogyan add el te is a legdrágább termékeidet a legmagasabb vásárlási konverzióval követőidnek. Az Online Kampányok Csúcsra Járatva könyvben a saját stratégiánkat sablonizáltuk neked, a saját példáinkkal.
Közérthető stílusban leírtuk, mikor milyen emailt, cikket kell kiküldened a listádnak, kiposztolnod Facebookra, hogy a követőid feltüzeld, majd lelkesen vásároljanak tőled. Ez a kampány stratégia lesz a vállalkozásod növekedésének, a jóllétednek kulcsa.
Ha eddig csak kerested az áttörési pontot, akkor hidd el, megtaláltad: itt van tőled pár ezer forintnyi befektetésre, ebben a könyvben. Szerezd be!
És mit mondanak azok akik már elolvasták?

Joó László:
A könyv egy aranybánya. Szinte az ember szájába rágják a teendőket, ami fantasztikus. Csak az nem képes vele fejlődni, vagy plusz profitot termelni, aki nem akar, mert tényleg működik. Működik annak, aki akarja, hogy működjön neki!

Burján Aster Eszter:
Ezt a könyvet még a szülőszobára is magammal vittem. ""Csak"" ennyire jó.

Németh Antal:
Ne találd fel újra a kereket! Inkább használd. András és Zsolt könyve mértani pontossággal megmutatja, hogy vezényeld végig kampányaidat a leghatékonyabban. Használjuk, működik, eredményt hoz.

Rózsa Gyula:
Egy lépésről lépésre útmutató…sokat tanultam a marketingről, a kampányolásról, de igazából nem volt a kezemben egy útmutató. Az OKCS, mint egy sablon…végig csinálod a lépéseket és kész a kampány.

Sándor Bozsik:
Őszinte leszek: önző vagyok! 🙂 …ha ezt a könyvet másnak is ajánlanám azzal csak magamnak (az üzletemnek) ártanék, úgyhogy szerintem most már csak ""kihalásos"" úton lehessen hozzájutni a könyvhöz 😛

Gábor Gergely:
Mindig igyekszem a legjobbaktól tanulni, ezúttal sem kellett csalódnom. Ennyire átfogó és részletes útmutatót nem ismerek még egyet a piacon. Az online marketing újabb bibliája született meg ezzel a könyvvel.

Varga Era:
Nem az én világom a marketing, mégis nagyon könnyen, érthetően magyarázzátok el, mit kell tenni. Lépésről-lépésre mutatjátok, mint ""anya a hülye gyerekének"" 😀

Vali Jánosi:
Rendkívül hasznos, gyakorlatorientált könyv. Régóta vágytam egy efféle útmutatásra, de ilyen eddig nem volt a piacon. Hiánypótló tananyag! Köszönöm szépen!

Gyula Loósz:
Ez a könyv nem kerül többe mint egy jobb ebéd ára. Az ebéd néhány órát tart ki, de a könyvben található tudás és szemlélet – azt gondolom – örökre megváltoztatta a gondolkodásomat."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Online kampányok csúcsra járatva ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Online kampányok csúcsra járatva ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  303
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  404 gr
  ISBN:
  9789631282665
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2700608 / 1166879
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Online kampányok csúcsra járatva ebook, könyvet Online kampányok csúcsra járatva FB2, Download Online kampányok csúcsra járatva PDF , Download Online kampányok csúcsra járatva MOBI, Online Online kampányok csúcsra járatva könyvet, ingyenes letöltések Online kampányok csúcsra járatva IPhone, Online könyvet Online kampányok csúcsra járatva PDF, ingyenes Online kampányok csúcsra járatva DJVU, ingyenes letöltések Online kampányok csúcsra járatva TXT, letöltések Online kampányok csúcsra járatva RTF, Online Online kampányok csúcsra járatva FB2 , e-könyvet Online kampányok csúcsra járatva letöltések TXT, ingyenes Online kampányok csúcsra járatva letöltések könyvet, e-könyvet Online kampányok csúcsra járatva download MOBI, letöltések Online kampányok csúcsra járatva IPad, olvas Online kampányok csúcsra járatva MOBI, olvas Online kampányok csúcsra járatva DOC, ingyenes Online kampányok csúcsra járatva AWZ, Download e-könyvet Online kampányok csúcsra járatva iPad , ingyenes Online kampányok csúcsra járatva DJVU, Download Online kampányok csúcsra járatva e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Online kampányok csúcsra járatva DVD, olvas Online kampányok csúcsra járatva TXT, Book Online kampányok csúcsra járatva letöltések DJVU, Online kampányok csúcsra járatva letöltések könyvet ingyenes, Online kampányok csúcsra járatva letöltések könyvet pdf ingyenes, Online kampányok csúcsra járatva pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Online kampányok csúcsra járatva pdf ingyenes, Online kampányok csúcsra járatva letöltések könyvet epub ingyenes, Online kampányok csúcsra járatva ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply