Óriási bravúrral letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A tisztelt Olvasó két könyvet tart a kezében, és biztos lehet abban, hogy nem a matematikai képességei hagyták cserben. A lapok között ugyanis egy sportkönyv és egy művészeti album randevúzik. Pontosabban tizenegy válogatott és neves labdarúgó kapus személyes, már-már intim vallomását és a "kapus-grafikus" egy koncepcióra fűzött grafikai sorozatát találja.
Megtudhatjuk, honnan ered a kapus érzékenysége, hogyan fér össze a tekintély és a flúgosság mint a kapus jellemének fő attribútuma, mi az összefüggés egy tükörfényesre kibokszolt cipő és a teljesítmény között. Még életvezetési tanácsokat is kaphatunk, hogy miként kell kezelni a kudarcot és a sikert. Mindezek hozzátartoznak a kapus szenvedélyekkel teli lelki működéséhez.
Ami pedig a látnivalót illeti, elmondható, hogy Lukácsy Tibor grafikáit a kapusok iránti nagyfokú empátia jellemzi. És mivel szereti a futballkapuk magányos hőseit, megengedheti magának, hogy groteszk módon láttassa őket. A vegyes technikával készült rajzokon gyakran eredeti környezetükből kiemelve jelennek meg alakjai, amelyek már önmagukban is a szürreális humor forrásai. Realisztikus és fotószerű stílusuk pedig könnyen befogadhatóvá teszi őket. Mindeközben azonban megtaláljuk rajtuk a háló őreinek markáns jellegzetességeit.
A kötetet lapozhatják a futball elkötelezett és értő szerelmesei, és élvezettel forgathatják talán azok is, akiknek eddig a labdarúgás csak értelmetlen felhajtás volt egy ide-oda guruló labda megszerzéséért. Meglehet, hogy ők is másként fognak ezután a kapusokra nézni.
Kapusok, akik megosztották a szerzővel gondolataikat, benső titkaikat: Disztl Péter, Faragó Lajos, Dr. Géczi István, Gujdár Sándor, Hegedűs Péter, Kemenes Szabolcs, Király Gábor, Petry Zsolt, Rothermel Ádám, Szendrei József, Veréb György.A Könyv Magyarul!


Letöltések Óriási bravúrral ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Óriási bravúrral ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  96
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  496 gr
  ISBN:
  9786155604423
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2698697 / 1165576
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Óriási bravúrral ebook, könyvet Óriási bravúrral FB2, Download Óriási bravúrral PDF , Download Óriási bravúrral MOBI, Online Óriási bravúrral könyvet, ingyenes letöltések Óriási bravúrral IPhone, Online könyvet Óriási bravúrral PDF, ingyenes Óriási bravúrral DJVU, ingyenes letöltések Óriási bravúrral TXT, letöltések Óriási bravúrral RTF, Online Óriási bravúrral FB2 , e-könyvet Óriási bravúrral letöltések TXT, ingyenes Óriási bravúrral letöltések könyvet, e-könyvet Óriási bravúrral download MOBI, letöltések Óriási bravúrral IPad, olvas Óriási bravúrral MOBI, olvas Óriási bravúrral DOC, ingyenes Óriási bravúrral AWZ, Download e-könyvet Óriási bravúrral iPad , ingyenes Óriási bravúrral DJVU, Download Óriási bravúrral e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Óriási bravúrral DVD, olvas Óriási bravúrral TXT, Book Óriási bravúrral letöltések DJVU, Óriási bravúrral letöltések könyvet ingyenes, Óriási bravúrral letöltések könyvet pdf ingyenes, Óriási bravúrral pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Óriási bravúrral pdf ingyenes, Óriási bravúrral letöltések könyvet epub ingyenes, Óriási bravúrral ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply