Orvosi latin szógyűjtemény letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a szótár a középfokú egészségügyi iskolák számára készült, és elsősorban tanulmányi célokat igyekszik elősegíteni. Teljes értékű használatához szükség van azokra az alapvető latin alaktani ismeretekre, amelyekkel a tanulók az első osztályokban ismerkednek meg. A szótár egyik fontos célkitűzése ezeknek az ismereteknek állandó ébrentartása, a másik pedig, ami a legfontosabb, a megismert szókincs állandó gyarapítása, bővítése. A szótár terjedelme természetesen nem teszi lehetővé nagyobb számú szakmai szókincs ismertetését, hanem céljának megfelelően válogatást tartalmaz. A címszavak összeállításánál irányadó szempont az volt, hogy a tanuló megtalálja benne azokat a szavakat, amelyek a további tanulmányai során és gyakorlati munkájával kapcsolatosan előfordulhatnak, s így jó segédeszköze legyen a szakmai ismeretek elsajátításában.
A szótár a jobb áttekinthetőség és könnyebb keresés céljából külön jegyzékben tartalmazza az eponimák (köztük elsősorban a szindrómák) elnevezéseit. Ezek inkább lexikonba, mint szótárba illő adatok, de egy jó segédeszközben nem nélkülözhetők.
Az Egészségügyi Minisztérium ezen orvosi kisszótár megjelentetésével kívánja segíteni a tanulókat a szakmai ismeretek elsajátításában. Ahban a reményben, hogy ez a szótár igen jó segédeszköz lesz majd a tanulók kezében, mondok köszönetet a könyv lektorainak, dr. Zsombor Olga főorvosnőnek és Bükkfalvi Zoltán szakfelügyelőnek, akik hasznos tanácsokkal és gondos munkájukkal segítették a szótár összeállítását, valamint dr. Fülöp-né Nagy Judit gyógyszerésznek, aki a gyakrabban használatos drogok és egyéb gyógyanyagok jegyzékét állította össze.A Könyv Magyarul!


Letöltések Orvosi latin szógyűjtemény ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Orvosi latin szógyűjtemény ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  196
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  218 gr
  ISBN:
  9789632428079
  Nyelv:
  LATIN – MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2093381 / 1011776
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Orvosi latin szógyűjtemény ebook, könyvet Orvosi latin szógyűjtemény FB2, Download Orvosi latin szógyűjtemény PDF , Download Orvosi latin szógyűjtemény MOBI, Online Orvosi latin szógyűjtemény könyvet, ingyenes letöltések Orvosi latin szógyűjtemény IPhone, Online könyvet Orvosi latin szógyűjtemény PDF, ingyenes Orvosi latin szógyűjtemény DJVU, ingyenes letöltések Orvosi latin szógyűjtemény TXT, letöltések Orvosi latin szógyűjtemény RTF, Online Orvosi latin szógyűjtemény FB2 , e-könyvet Orvosi latin szógyűjtemény letöltések TXT, ingyenes Orvosi latin szógyűjtemény letöltések könyvet, e-könyvet Orvosi latin szógyűjtemény download MOBI, letöltések Orvosi latin szógyűjtemény IPad, olvas Orvosi latin szógyűjtemény MOBI, olvas Orvosi latin szógyűjtemény DOC, ingyenes Orvosi latin szógyűjtemény AWZ, Download e-könyvet Orvosi latin szógyűjtemény iPad , ingyenes Orvosi latin szógyűjtemény DJVU, Download Orvosi latin szógyűjtemény e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Orvosi latin szógyűjtemény DVD, olvas Orvosi latin szógyűjtemény TXT, Book Orvosi latin szógyűjtemény letöltések DJVU, Orvosi latin szógyűjtemény letöltések könyvet ingyenes, Orvosi latin szógyűjtemény letöltések könyvet pdf ingyenes, Orvosi latin szógyűjtemény pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Orvosi latin szógyűjtemény pdf ingyenes, Orvosi latin szógyűjtemény letöltések könyvet epub ingyenes, Orvosi latin szógyűjtemény ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply