Párkapcsolat Klinika letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Vajon rendbe lehet-e még hozni egy párkapcsolatot, ha egyszer már elromlott? Honnan tudhatjuk biztosan, hogy tönkrement, s nem pusztán egy átmeneti válságot élünk át? Mit jelezhet a társas magány, a nemi szerepek felcserélődése, a konfliktuskezelés eredménytelensége, a sok ádáz játszma, szexuális zavar és az intimitás fájó hiánya? Megannyi fontos kérdés, melyekre jó lenne ismerni a válaszokat, hogy a nehéz helyzetekben okos döntéseket hozhassunk.

Még ma is viszonylag kevesen készülünk fel arra, hogy egy jó párkapcsolatban is kikerülhetetlenül találkozni fogunk krízishelyzetekkel. Ezek az úgynevezett normatív krízisek nagyon is komoly kérdéseket vetnek fel, mégsem arra szólítanak fel bennünket, hogy szakítsunk, hanem a válságot megélve, azon keresztüljutva még jobban elmélyíthetjük összetartozásunkat.

A mi kultúránkban sajnos nehéz feladattá vált tartós, megelégedett társkapcsolatban élni, mert azok a külső összetartó erők, amelyek egy férfi-nő szövetséget anno megerősítettek, szinte mind semmivé foszlottak. Ezért ma személyes életfeladattá vált, ami még néhány évtizeddel ezelőtt sem volt az. Éppen ideje, hogy elkezdjünk dolgozni ezen sokat tehetünk magunkért, a kapcsolatunkért!

A Nyitott Akadémia előadássorozatának keretében hazánk legnevesebb szakemberei keresték a válaszokat a sokakban felmerülő kérdésekre. A kötetben a tíz kiváló előadás szerkesztett, átdolgozott anyagát nyújtjuk át az olvasónak.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Párkapcsolat Klinika ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Párkapcsolat Klinika ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  336
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  500 gr
  ISBN:
  9789638902641
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2218220 / 1074252
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Párkapcsolat Klinika ebook, könyvet Párkapcsolat Klinika FB2, Download Párkapcsolat Klinika PDF , Download Párkapcsolat Klinika MOBI, Online Párkapcsolat Klinika könyvet, ingyenes letöltések Párkapcsolat Klinika IPhone, Online könyvet Párkapcsolat Klinika PDF, ingyenes Párkapcsolat Klinika DJVU, ingyenes letöltések Párkapcsolat Klinika TXT, letöltések Párkapcsolat Klinika RTF, Online Párkapcsolat Klinika FB2 , e-könyvet Párkapcsolat Klinika letöltések TXT, ingyenes Párkapcsolat Klinika letöltések könyvet, e-könyvet Párkapcsolat Klinika download MOBI, letöltések Párkapcsolat Klinika IPad, olvas Párkapcsolat Klinika MOBI, olvas Párkapcsolat Klinika DOC, ingyenes Párkapcsolat Klinika AWZ, Download e-könyvet Párkapcsolat Klinika iPad , ingyenes Párkapcsolat Klinika DJVU, Download Párkapcsolat Klinika e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Párkapcsolat Klinika DVD, olvas Párkapcsolat Klinika TXT, Book Párkapcsolat Klinika letöltések DJVU, Párkapcsolat Klinika letöltések könyvet ingyenes, Párkapcsolat Klinika letöltések könyvet pdf ingyenes, Párkapcsolat Klinika pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Párkapcsolat Klinika pdf ingyenes, Párkapcsolat Klinika letöltések könyvet epub ingyenes, Párkapcsolat Klinika ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply